CO.DE – Design contemporan creat de Jannelli

Avatar

CO.DE – Design contemporan creat de Jannelli este un brand conceput și dedicat complet și în exclusivitate nevoilor consumatorilor și profesioniștilor. CO.DE este partenerul ideal pentru acei arhitecți/designeri care se gândesc la mai multe tipuri de proiecte, de la proiectele mici rezidentiale, la proiectele mari de clădiri.

Tapet floral CO.DE Jannelli Axelen

Tapet colectia CO.DE Flowery Mood

CO.DE este o colecție cutting-edge creată pentru amenajări diferite și inedite pe care se pot baza designerii de interior și arhitecții în obținerea de medii arhitecturale unice folosind combinații infinite de materiale suport și culori pentru a reda stiluri specifice.

Modelele de tapet CO.DE sunt inovatoare și extrem de performante, dezvoltate pentru a fi rapid și ușor de aplicat, în mod uniform atât pe suprafețe curbe cât și pe cele netede sau uscate. Aceste produse sunt fabricate în întregime în Italia, în conformitate cu regulile europene de sănătate și securitate umană și ecologică.

Totodată, CO.DE oferă și posibilitatea de a decora spațiul propriu cu un design de tapet personalizat, din afara catalogului, datorită serviciului Bespoke CO.DE de la compania Jannelli. Totodată, la solicitarea clientilor. tapetul se poate printa la comandă pe orice dimensiuni se solicita, o imagine din catalog sau orice imagine trimisă de client.

Tapet colectia CO.DE Graphic Freestyle

Specialiștii CO.DE au creat 11 tipuri de materiale suport disponibile în colecție, printre care fibre naturale splendide, mătase și țesături din fibră de sticlă.

CO.DE | BASIC este materialul de bază, din fibre nețesute sintetice. Este un material care menține și redă la atingere consistența fibrelor de hârtie fiind un produs ecologic, creat cu cerneluri care respiră și sunt inodore, o soluție ideală pentru orice tip de spațiu interior, rezidențial sau comercial.

CO.DE | ESSENTIAL este soluția cea mai simplă, ideală pentru acoperirea pereților, ușilor, tavanelor și pieselor de mobilier, aducând o notă de eleganță și oferind personalitate oricărui spațiu. Materialul imprimabil este format din două straturi, o suprafață superioară de vinil susținută de o fibră nețesută, care dă produsului consistența perfectă pentru o aplicare, uscare și eventuală îndepărtare ușoară. Un material cu performanță mai mare decât celuloza, atât în durabilitate cât și la finisaj.

Tapet colecția CO.DE Sensory Experience

CO.DE | METALLIC oferă reflexii metalice sofisticate la suprafață. Produsul împerechează stratificarea metalică cu o textură asemănătoare țesăturii pentru a crea un joc diferit de culori și lumină.

CO.DE | PREMIUM propune soluții inovatoare pentru acoperirea materialelor nețesute care utilizează materiale din fibre naturale, precum lenjeria, mătasea, rafia și tifonul, pentrua combina frumusețea naturii cu rațiunea sustenabilității. CO.DE PREMIUM satisface cele mai exigente nevoi ale proiectanților și arhitecților aducând soluții perfecte pentru orice tip de mediu sau efect dorit.

Tapet colectia CO.DE Grain Attraction

CO.DE | LINUM alege „lenjeria” ca una dintre cele mai prețioase fibre naturale, populare încă de pe vremea vechilor egipteni și apreciată pentru frumusețea sa, luminozitate și capacitatea de a scoate tot ce este mai bun în culorile și efectele cromatice. O soluție perfectă pentruaccentuarea acoperirilor cu efect natural, oferind senzația de bunăstare și confort în spațiile amenajate. Disponibil cu un efect mat sau lucios.

CO.DE | SILK aduce fire și țesături de mătase, subliniind calitatea ridicată a acestui material. Disponibilă cu un efect mat sau lucios, această fibră naturală este capabilă să creeze pereți cu efecte tactile și vizuale fantastice. CO.DE SILK creează variații de lumină și reflexii de suprafață, percepții ale mișcării care emană senzații de eleganță și rafinament.

Tapet colectia CO.DE Optical Freedom

CO.DE | RAFIA folosește rafia naturală, un material care exprimă senzualitate în fibrele sale, dând putere culorilor datorită texturii sale unice. Reprezintă o alegere care oferă pereților un aspect natural și sălbatic în același timp, evidențiat de textura materialului, disponibil atât cu un efect mat cât și lucios.

CO.DE | GARZA este un omagiu adus unei fibre naturale cunoscute ca fiind ușoară, compactă, curbilină: tifonul. Acest material este o alegere potrivită pentru pereți deorece le dă un efect de mișcare și subliniază tridimensionalitatea suprafeței. Se pot obține efecte diferite: mat și metalic.

Tapet colecție CO.DE Perfect Illusion

Pentru suprafețele care necesită impermeabilitate (băi, bucătării), specialiștii CO.DE împreună cu Rezina, o companie italiană specializată în lacuri pentru interioare, au creat CO.DE Layer, o combinație de rășini poliuretanice pe bază de apă.

CO.DE Layer asigură o protecție optimă la apă, solvenți sau aburi și previne îngălbenirea datorită razelor UV. Permite ca tapetul să fie curățat, el fiind extrem de rezistent la pete, inclusiv cafea (test realizat după aplicarea celor două straturi de rășină).

 

Tapet colectia CO.DE Green Lush

Designerii CO.DE au creat sute de modele de print, adunate în 9 colecții diferite: Enigma Lovers, Flowery Mood, Grain Attraction, Graphic Freestyle, Green Lush, Optical Freedom, Past Reloaded, Perfect Illusion, Sensory Experience.

Tapet colectia CO.DE Enigma Lovers

Include soluțiile CO.DE în proiectele tale și sigur vei mulțumi toate privirile. Cu mai multe detalii te așteptăm online sau la unul dintre showroom-urile noastre.

 

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu