Descoperă Eleganța și Calitatea Vopselei cu Little Greene

Avatar

În călătoria noastră în lumea culorilor și finisajelor de cea mai înaltă calitate, suntem încântați să vă prezentăm Little Greene, un brand dedicat aducerii eleganței și rafinamentului în casa dumneavoastră. Cu Little Greene îți poți transforma spațiul într-o operă de artă, combinând tradiția cu inovația pentru rezultate uluitoare.

Un Brand Cu O Istorie Lungă

Little Greene nu este doar un brand de vopsele și tapete; este o poveste de peste 300 de ani de istorie decorativă. Cu rădăcini care se întind de la secolul al XVII-lea până la sfârșitul secolului al XX-lea, acest brand se angajează într-un program continuu de cercetare pentru a aduce la viață cele mai bune culori și modele din trecut. Rezultatul? O colecție captivantă de vopsele și tapete care pot transforma orice spațiu.

Calitate Britanică pentru Eleganță Durabilă

Little Greene este o afacere de familie, cu propria sa fabrică situată la poalele Muntelui Snowdon în Țara Galilor. Ei sunt singurul producător britanic de vopsele care încă produce o gamă completă de finisaje tradiționale și moderne. Dacă căutați calitate, această marcă oferă exact asta. Produsele lor sunt făcute fără compromisuri, având o calitate constant ridicată, o acoperire fără egal și durabilitate de top.

Ecologie și Siguranță

Când alegeți Little Greene, alegeți un produs care se preocupă de mediul înconjurător. Vopselele lor pe bază de apă depășesc cu mult normele privind compușii organici volatili (VOCs). Cu ingrediente naturale, organice și sintetice sigure, puteți fi siguri că vopseaua este sigură pentru dvs. și pentru mediu. Iar ambalajele lor sunt reciclabile, reflectând angajamentul lor față de durabilitate.

Alegeți din gama variata Little Greene

Little Greene oferă o gamă diversificată de vopsele și finisaje pentru a vă transforma casa într-un spațiu unic și personalizat. Aici veți găsi o selecție de produse de înaltă calitate și opțiuni ecologice:

Gama Intelligent: Vopselele Intelligent sunt o alegere excelentă pentru casa dvs. Acestea sunt pe bază de apă, prietenoase cu mediul și complet lavabile. Rapid uscată și durabilă, gama include opțiuni pentru pereți, lemnărie, și chiar pardoseli. De la finisajul mat al lui Intelligent Matt, la luciul redus al lui Eggshell și satinatul ultra-rezistent al lui Satinwood, există o soluție pentru fiecare nevoie. De asemenea, puteți opta pentru Gloss Intelligent pentru detalii interioare și exterioare.

Vopselele Tradiționale: Pentru un finisaj clasic, vopselele tradiționale Little Greene sunt o alegere excelentă. Absolute Matt Emulsion oferă o culoare profundă și plată, în timp ce Distemper, deși mai puțin rezistent, are un finisaj moale și permeabil. Vopselele pe bază de ulei, cum ar fi Interior Oil Eggshell și Tom’s Oil Eggshell, sunt ideale pentru lemnărie și au longevitate crescută.

Finisaje pentru Diferite Suprafețe: Little Greene oferă finisaje adecvate pentru pereți, lemnărie, radiatoare și mai mult. Pentru pereți și tavane, Intelligent Matt și Absolute Matt sunt alegerea perfectă. Pentru bucătărie și baie, puteți opta pentru Satinwood sau Eggshell Intelligent. Dacă aveți nevoie de finisaje pentru tâmplărie interioară și radiatoare, Satinwood Intelligent și Eggshell Intelligent sunt ideale. 

Pentru podele, Intelligent Floor Paint vă oferă un luciu sofisticat și rezistență crescută.

Pregătirea Suprafețelor: Pregătirea adecvată a suprafețelor este esențială. Utilizați Amorsa pentru Pereți pentru pereții neuniformi și tencuială nouă, iar Aluminium Wood Primer pentru lemnărie. Pentru suprafețe metalice, slefuiți ușor înainte de aplicare sau folosiți amorsa Intelligent ASP.

Specialiștii Axelen

La Axelen, ne pasă de casa ta și de nevoile tale de finisare. Cu o gamă variată de vopsele și finisaje, oferim soluții pentru fiecare proiect de design interior sau exterior. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați casa într-un spațiu unic și personalizat. Little Greene vă aduce culori și finisaje de încredere pentru a crea un mediu frumos și durabil. Descoperiți opțiunile noastre de înaltă calitate și prietenoase cu mediul, iar echipa noastră este pregătită să vă sprijine în realizarea viselor voastre de design.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu