Pardoseala SPC Amaron Herringbone – o colecție pentru iubitorii stilului clasic, dar și a avantajelor aduse de lumea modernă

Avatar

Pentru iubitorii unui stil clasic care ne amintește de conace și castele de demult, lemnul este o piesă centrală a oricărui design interior. Desigur, oricât de nostalgici am fi, rezistența mai scăzută a lemnului poate fi un impediment în calea construirii unui spațiu 100% pe gustul nostru, însă din fericire, trecerea anilor are și o parte bună: pardoseala SPC Arbiton Amaron Herringbone este o combinație inovativă între rocă minerală și cei mai avansați polimeri, păstrând însă aspectul unei pardoseli din lemn, ideală în locuințe sau în spații publice frecventate.

Ce este pardoseala SPC? | Pardoseala SPC Amaron Herringbone |

Avantajele pardoselii SPC Amaron Herringbone |

Cel mai bun material pentru încălzirea în pardoseală |Specialiștii Axelen

Ce este pardoseala SPC?

Pardoseala SPC (Stone Polimer Composite) sau HD Mineral Core face parte din categoria pardoselilor rigide, fiind fabricată dintr-un mix inovativ de minerale din rocă naturală și polimeri moderni pe bază de particule de carbon pentru un maxim de performanță a pardoselii. Conținutul mineral cu densitate mare oferă produsului o durabilitate sporită, având o garanție de la producător de până la 20 de ani. Pardoseala are și un strat protector care îi mărește rezistența la zgârieturi, iar compoziţia sa minerală îi oferă o stabilitate foarte bună la variaţiile de temperatură, în orice tip de cameră, chiar și acolo unde razele soarelui sunt în contact direct cu ea.

Pardoseala SPC Amaron Herringbone

Creată având ca principală sursă de inspirație, elementele din natură, pardoseala SPC Amaron Herringbone cuprinde o colecție de produse în diverse tonuri de culoare, stiluri și texturi, modelele imitând în mod realist aspectul plăcilor din lemn de stejar. Textura lor unică, dar și versatilitatea le face potrivite pentru o varietate mare de spații deschise. Finisajul delicat și elegant aduce în fața publicului cea mai reușită copie a lemnului natural, într-o colecție atemporală, ideală pentru casele în care arhitectura și design-ul modern se împletesc cu elementele clasice.

Avantajele pardoselii SPC Amaron Herringbone

Nu doar aspectul este principalul avantaj al colecției Amaron Herringbone, ci și o serie de alte beneficii care vor fi căutate de un public mai practic, orientat și către costuri. Durabilitatea, impermeabilitatea, rezistența termică și economia de costuri sunt printre factorii care îi determină pe clienți să o aleagă în casele lor.

Fabricată dintr-un conținut mineral care îi va da pardoselii o durabilitate sporită, aceasta va rămâne în stare bună și peste mulți ani. Clasa de trafic ridicată (23) a acestor produse garantează rezistența îndelungată și la punctele de impact și ciobire, la zgâriere și scaune cu roți, precum și la pătare sau scrum de țigară. Este așadar o modalitate perfectă de a aduce design-ul deosebit al lemnului de esență tare chiar și în zonele cu umiditate ridicată, fără a exista riscul de deteriorare.

Pardoseala SPC este 100% impermeabilă, prin urmare spălatul frecvent sau vărsatul accidental de lichide nu îi vor afecta calitatea. Acest lucru face din colecția Amaron Herringbone o soluție perfectă pentru orice încăpere, inclusiv baie sau bucătărie, camera de zi, sufragerie, dormitor, camera copiilor sau chiar la birou. În plus, materialul din care sunt produse pardoselile SPC este 100% reciclabil, așa că este și o soluție ecologică, sigură atât pentru client, cât și pentru mediul înconjurător.

Cel mai bun material pentru încălzirea în pardoseală – SPC

Chiar și iubitorii unui stil clasic vor fi de acord că anumite inovații ne-au schimbat în bine calitatea vieții, una dintre ele fiind încălzirea în pardoseală. Tot mai mulți clienți își îndreaptă atenția către acest tip de încălzire, pentru numeroasele beneficii pe care le aduce: căldură distribuită uniform, reducerea cheltuielilor cu până la 30%, reducerea bacteriilor din aer. Deși se poate monta pe orice tip de pardoseală, e firesc să cauți cea mai bună variantă, iar în acest caz, răspunsul e simplu: cel mai bun material pentru instalația de încălzire în pardoseală este SPC.

Materialul preia din caracteristicile gresiei datorită conținutului său mineral, însă fără a avea ,,răceala” acesteia atunci când nu este încălzită.  Rezistența termică (R) este capacitatea unui material de a izola termic; cu cât R este mai mare, cu atât materialul este un bun izolant termic, iar noi vom economisi mai multă căldură. Cu o grosime a plăcilor de 5mm, un strat protector de 0,55mm și un coeficient de rezistență la transferul termic de 0,039 m²k/W, colecția SPC Amaron Herringbone permite îmbinarea perfectă a unui stil modern cu unul clasic, chiar și în casele în care s-a optat pentru acest tip de încălzire (temperatură de până la 27⁰C). Totul se traduce în costuri mai mici cu încălzirea locuinței, deoarece compoziția materialului necesită folosirea de mai puțin combustibil, iar astfel emisia de carbon în atmosferă se va reduce cu până la 60%. Nu doar că se face o importantă economie în bugetul familiei, dar trecerea la acest tip de pardoseală are și un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Specialiștii Axelen

La Axelen ne pricepem la pardoseală datorită experienței pe care am acumulat-o și știm să răspundem cu soluții tuturor așteptărilor clienților noștri. De ceea, echipa noastră te așteaptă atât pe site, cât și în locațiile fizice pentru a sta de vorba și a găsi varianta care să împace gusturile întregii familii. Colecția de pardoseală SPC Amaron Herringbone aduce frumusețea naturală a lemnului de stejar, însă fără dezavantajele acestui material, într-un produs inovativ pentru iubitorii stilului clasic, dar și avantajelor aduse de lumea modernă, fiind produsul ideal pentru casele cu încălzire în pardoseală.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu