Tapetul ecologic din materiale biodegradabile, inovație în materie de amenajări interioare

Avatar

Sunteți în căutarea unor soluții ecologice pentru amenajarea locuinței? Ați ajuns unde trebuie, întrucât Jannelli&Volpi, specialiști în domeniu, au identificat această nevoie pe piață și au creat colecția inedită de tapet Tierra, rezultatul unui proces industrial complex, care pune mediul înconjurător pe primul loc. Inspirată și construită din natură, colecția este realizată utilizând porumb regenerat 100%, pe suport de celuloză.

Mediul înconjurător este important pentru sănătatea fiecăruia pe termen lung, iar pe lângă acțiunile responsabile în ceea ce privește respectul față de el, cum ar fi colectarea și reciclarea deșeurilor, una dintre preocupările actuale este legată de amenajarea ecologică a casei.

Te-ai gândit vreodată că acest lucru poate fi transpus inclusiv prin alegerea unor obiecte de decor care să respecte standardele ecologice de mediu? Standardele europene bazate pe propuneri ale specialiștilor în domeniul ecologiei, precum și cerințele tot mai vaste din partea designerilor, au convins producătorii de obiecte de design interior să își actualizeze producția în pas cu necesitățile actuale.

Tierra, o colecție a cărei culori, suporturi și modalități de realizare sunt sustenabile

Jannelli&Volpi a realizat această colecție inedită având la bază principiile economiei circulare recunoscute la nivel internațional, inclusiv de mecanisme ale Uniunii Europene. Culorile, suporturile și modalitățile de procesare respectă standardele ecologice și sunt toate sustenabile, din respect față de mediu.

Modelele din această colecție vin cu frunze mari, îngroșate și poziționate una peste cealaltă pentru a se forma un perete vegetal delicat, plin de culori aflate parcă într-o continuă mișcare. Ocru, verde, crem sau albastru robust, accentuate de contrast cu galben sau nuanțe de verde sunt culorile specifice ale colecției. La toate aceste se adaugă motivul Madagascar, care oferă o latură luxuriantă.

Design-uri noi, inspirate din frumusețile mediului înconjurător, precum și un suport inovativ, parte din familia EcoTechWall, sunt caracteristicile specifice ale acestei colecții, realizată cu suporturi fără conținut PVC. Tapetul decorativ din colecția Tierra este realizat integral din materiale biodegradabile, astfel că odată ce decidem, din motive de estetică sau datorită modificării preferințelor să schimbăm tapetul, el se pot întoarce cu ușurință în natură fără a o afecta.

Dacă vrei să fii un susținător activ al mediului și să iei parte la protecția lui, colecția de tapet de la Tierra este alegerea potrivită pentru a-ți amenaja locuința. Poți vedea toate modelele pe site.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu