Pluta izolatoare: beneficii și întrebuințări

Avatar

Aplicată atât pe pereți, cât și sub pardoseală, pluta izolatoare aduce multe beneficii unei locuințe. Acest material este pe cât de accesibil, pe atât de util și ușor de montat.
Dacă te-ai hotărât să te bucuri de liniște și căldură în locuință sau în spațiul tău de lucru, află că atât izolarea fonică cât și termică a spațiului pot fi îmbunătățite de folosirea plutei izolatoare.

IZOLAREA TERMICĂ A LOCUINȚEI
Un produs natural și ecologic, reciclabil și sustenabil, pluta este un material excelent cu un impact minim asupra mediului, aceasta nu emană substanțe toxice. Acest lucru o face potrivită pentru orice spațiu, inclusiv camerele copiilor sau ale persoane sensibile. Unul dintre beneficiile principale ale ei este izolarea termică, care se poate realiza aplicând pluta atât pe pereți, cât și sub pardoseală.

Este foarte ușor de montat, fiind una dintre cele mai bune opțiuni în obținerea unei eficiențe energetice mai bune și reducerea costurilor cu încălzirea.

IZOLAREA FONICĂ A LOCUINȚEI
Îți dorești o viață mai liniștită, departe de zgomotele vecinilor? Pluta este singurul material de izolare fonică 100% natural, cu o durată mare de viață, ea poate fi „refolosită” (aplicată pe un alt perete). Un alt avantaj important constă în faptul că, față de alte metode de izolare, „înghite” mai puțin din spațiul camerei datorită grosimii reduse, fiind ideală pentru apartamente sau încăperi mici.

Are eficiență maximă în reducerea zgomotelor de impact, doar dacă este aplicată pe toți pereții, inclusiv tavan și podea.

PLUTA CA ELEMENT UTIL ȘI DECORATIV
Cu ajutorul plutei poți face panouri decorative sau chiar un perete decorat integral cu plută, pe care să îl folosești cât mai creativ.
Dacă alegi să montezi pluta în camera copiilor, oferi toate beneficiile de mai sus încăperii, în plus protejezi pereții de lovituri și zgârieturi.

Dintre toate materialele naturale, pluta are cele mai bune proprietăți de izolare, este reutilizabilă și își păstrează calitățile pe termen nelimitat.
Acest produs se află în oferta noastră. Poti comandapluta izolatoare de pe site-ul Axelen.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu