Altagamma Living, un alt mod de a-ți trăi viața de zi cu zi. Tapet inspirat din frumusețea naturii, în culori și modele specifice – alegerea perfectă pentru amenajarea cu stil a spațiilor interioare

Avatar

În ultimii ani, în contextul recentelor evenimente din lumea întreagă, care au schimbat obiecieurile de trai și de muncă, petrecem tot mai mult timp acasă, în spațiul personal, pe care este absolut firesc să ni-l dorim cât mai confortabil și relaxant. Foarte mulți angajatori au decis continuarea activității remote sau în format hibrid pentru o perioadă necunoscută, astfel că timpul petrecut acasă, pentru job sau alte activități personale, nu este unul neglijabil.

Dar cum facem să transformăm casa într-un spațiu ”cozy”? Pe lângă obiectele de decor pe care le alegem pentru casă, finisajele propriu-zise au un rol extrem de important și influențează starea noastră de bine mai mult decât ne-am putea închipui.

Decoruri inspirate din natură la tine acasă

                Nevoile societății moderne au inspirat producătorul italian Sirpi să creeze colecția de tapet Altagamma Living, în cadrul căreia sunt combinate cu succes materiale și culori rafinate într-un stil clasic italienesc. Inspirată din natură, cu modele care prezintă ferigi, mușchi sau buchete de flori, colecția de tapet Altagamma Living este realizată printr-un amplu proces de cercetare grafică. Astfel, dacă ești un iubitor al naturii și al frumosului, cu siguranță o să găsești în această nouă colecție exact ceea ce cauți pentru aducerea naturii în casa ta.

                Modelele din colecție, unele geometrice și altele abstracte, în culori precum gri fumuriu, gri porumbel, bej sau verde salvie, precum și albastru baby sau roz pudrat, sunt perfecte pentru amenajarea oricăror spații contemporane, până și a celor mai sofisticate. Într-un stil clasic italienesc, Sirpi oferă tapet cu mult bun gust, realizate având la bază standarde internaționale importante în materie de amenajări interioare.

                Cu ajutorul acestor modele de tapet, poți să-ți transformi spațiul unde îți petreceți o bună parte din timp într-unul care să te transpună instantaneu în natură, atât prin culori, cât și prin modele.

Dinamism și modernism într-o colecție plină de personalitate

Tapetul din colecția Altagamma Living combină cu succes principiile dinamismului și ale modernismului, astfel încât să îți asiguri confortul și înfățișarea dorite la tine acasă. Este un tapet superlavabil, astfel că poate fi curățat cu ușurință cu o perie moale, și este certificat B-s2, d0 (încadrat ca fiind dificil de aprins).

                Montarea unui tapet este una dintre cele mai eficiente soluții nu doar pentru înfățișarea propriu-zisă, ci și pentru izolarea fonică și termică a încăperilor în cadrul cărora se montează. Tapetul este alegerea ideală atât pentru acasă, cât și pentru spațiile aglomerate, cum sunt cele publice, întrucât ajută la păstrarea optimă a acestora pe termen lung. Renovarea spațiilor unde montăm tapet se face, în general, din motive de estetică (moment în care ne dorim să schimbăm design-ul anumitor spații).

                Descoperă modelele de tapet din colecția Altagamma Living și, odată cu ele, un nou mod de a-ți trăi viața acasă, în spațiul propriu: https://bit.ly/Tapet-Altagamma-Living-AXELEN.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu