3 trucuri pentru amenajarea biroului

Avatar

Se spune că locul unde lucrezi ar trebui să fie a doua ta casă, în același timp să fie un spațiu care să te inspire și în care productivitatea ta să atingă niveluri optime. Cu cât este mai aglomerat, plictisitor și neplanificat decorul biroului tău, cu atât vei găsi mai greu energia să funcționezi în acel spațiu.

Identitatea unei companii este exprimată și prin proiectarea și amenajarea spațiului de lucru. Culoarea, modelele și printurile, utilizarea spațiului, tipul de muncă desfășurat sunt elemente de luat în considerare atunci când amenajăm un spațiu office. Acest proiect însă, trebuie făcut pas cu pas, încăpere cu încăpere.

Tapet Colectia Black&Light, Eijffinger (coduri 356218, 356061)

Dorim să vă oferim în acest articol cele mai noi tendințe care să vă inspire, trucuri și idei de pus în practică atunci când începeți designul unui birou, fie el în compania ta sau chiar acasă.

Pereții au un rol important în aspectul general al unui proiect de design de interior și pot determina tema centrală a acestuia. Având la dispoziție informațiile legate de beneficii, noi propunem alegerea tapetului în proiectele office, nu doar cele rezidențiale. Deseori acesta poate chiar să faciliteze sau să descurajeze interacțiunile, precum și să reducă stresul. Așadar, dacă designul interior este plăcut, va crește de fapt productivitatea, astfel că pereții de la birou sunt un loc bun pentru a începe să vă îmbunătățiți mediul de lucru.

1. Culoarea tapetului
Cele două caracteristici principale de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți tapetul într-un birou sunt culoarea și modelul.

Culoarea are un efect psihologic mai profund datorită calităților sale emoționale. Nu este suficient să alegeți doar tapetul în culoarea preferată. Înțelegerea modului în care culoarea joacă un rol în nivelurile de productivitate este crucială atunci când proiectați un spațiu de lucru.
Verdele spre exemplu este culoarea cea mai ușor procesată de ochiul uman, deci aceasta ar fi o alegere excelentă pentru toată lumea. Dacă lucrezi ore întregi în acel spațiu, vei dori să folosești o culoare “sigură” care nu te „obosește”.

Albastrul este o culoare cunoscută pentru calitățile sale calmante. De asemenea, poate contribui la creșterea productivității, făcându-l perfect pentru sălile unde se fac interviurile și recrutările.

Galbenul și portocaliul sunt două culori perfecte pentru spațiile de lucru pentru adulți fiindcă invocă un sentiment de entuziasm, optimism și creativitate.

2. Modelul tapetului

La fel ca și culoarea, modelul poate ajuta la transmiterea caracterului unui spațiu și afectează într-o măsură mai mică dispoziția noastră reală. Aceasta înseamnă că există mai puține „restricții” în alegerea modelului de tapet în comparație cu modul în care este aleasă culoarea, fiindcă aceasta ne afectează percepția și starea de spirit.

Tapete Colectia Brick Lane, Rasch (coduri 427127, 427028). Comanda online tapetul gri. Comanda online tapetul cu frunze.

Tapetele care au un model încărcat, complex, îi pot distrage prea mult pe unii oameni, în timp ce altora le-ar plăcea să îl aibă în biroul lor. Cu alte cuvinte, modelul de tapet reprezintă mai mult o alegere personală sau o susținere a stilului încăperii.

Tapet Colectia Black&Light, Eijffinger (coduri 356141, 356051)

Tapet Colectia Black&Light, Eijffinger (coduri 356217, 356210)

Modelul de tapet ajută însă la stabilirea atmosferei unei încăperi, de exemplu, tapetul cu copaci, frunze sau flori va oferi zonei un aspect inspirat de natură. Un model uni va face camera să pară mai contemporană și mai industrială. Tapetul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a demarca zonele mai mici dintr-un spațiu deschis.

3. Scopul încăperii
Oricare ar fi scopul încăperii (birouri, sală de recreere sau spațiu pentru ședințe), tema amenajării va trebui aleasă în conformitate cu munca depusă în mediul respectiv.
Inspirația, creativitatea și imaginația pot fi manifestate mai ușor prin culori mai îndrăznețe și modele funky, ceva care să antreneze personalitatea și mintea inovatoare.

Biroul tradițional de acasă are rolul de a fi un spațiu eficient, productiv, focalizat. Stilul de birou „cubic” este ceea ce putem numi „tradițional” și ar trebui să fie o reflectare a stilului tău iar unul dintre obiectivele principale ale lui este de a crea un mediu care să îți fie confortabil.

Tapet Colectia Carmen, Eijffinger. Comanda online acest model de tapet.

Alături de aceste elemente, vă recomandăm să puneți accent pe lumini, plante naturale și evitați să încărcați spațiul cu elemente decorative sau inutile. Optimizarea spațiului de muncă presupune și optimizarea mobilierului ales, adăugarea de spații de depozitare și elemente multifuncționale.

Un design bun al biroului va face cu siguranță munca mai plăcută. Vă invităm pe site-ul nostru și în showroom-urile noastre pentru a vă alege modelele de tapet potrivite pentru proiectul tău.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu