Amenajarea unui hotel sau a unei pensiuni este un proiect de mare anvergura, care necesita atat un buget consistent, cat si o coordonare buna a tuturor partilor implicate, pentru ca rezultatul final sa fie unitar. Felul in care este decorat un hotel este unul din elementele principale care poate sa ii creasca valoarea in ochii clientilor. De aceea, din punctul nostru de vedere, nu este un aspect peste care se poate trece rapid. Decorarea cu tapet a peretilor aduce un plus de personalitate hotelului, montarea acestuia este un proces curat, iar modelele de tapet din care poti alege sunt extrem de variate.
Amenajarea hoteliera cu tapet are mai multe avantaje:
- Permite un design personalizat
- Nu vor fi zgarieturi sau crapaturi vizibile
- Mii de modele de tapet pentru decorarea hotelului
- Montare rapida a tapetului
- Tapetul de fibra de sticla acopera crapaturile
Inspira-te din modelele noastre de tapet potrivite pentru amenajarea interioara a hotelurilor.
1. Hotelul decorat cu tapet iese in evidenta datorita design-ului personalizat
Bineinteles ca totul porneste de la un concept bine stabilit impreuna cu echipa formata din proprietari, arhitecti si/sau designeri, iar o data acest aspect lamurit, alegerea tapetului este mult mai usoara. Vei sti ce culori si ce modele se potrivesc proiectului, astfel ca la final decorul sa fie unul spectaculos si elegant. Multi dintre clientii nostri HORECA aleg varianta unui tapet clasic sau cu dungi Zambaiti, in culori deschise, modele care aduc un plus de eleganta si confort unei camere de hotel.

Camera din cadrul hotelului Coroana de Aur Bistrita, decorata cu tapet Zambaiti. Vezi mai multe detalii despre acest proiect aici.
2. Holurile decorate cu tapet nu vor avea zgarieturi sau crapaturi vizibile
Locatiile din domeniul HORECA au parte de un trafic generos, lucru dorit de altfel de orice proprietar al unei astfel de afaceri, insa uneori de aici apar si mici zgarieturi, pete sau crapaturi pe pereti. Folosind un tapet gros, rezistent si superlavabil, nu mai trebuie sa iti faci griji pentru aceste neplaceri. De exemplu, tapetul Zambaiti este realizat cu o tehnica de productie speciala, care face ca stratul de suprafata al tapetului sa fie foarte rezistent la zgarieturi sau la impact. Acelasi lucru se poate spune si despre tapetul din fibra de sticla Vitrulan, care are si multe alte caracteristici functionale: previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele din cladirile vechi, nu dezvolta mucegai sau ciuperci, este lavabil si poate fi revopsit de pana la 10 ori fara a-si pierde textura. Mai multe detalii poti afla in articolul Tapetul din fibra de sticla – unde si de ce sa-l folosim?

Holurile hotelurilor pot fi si ele decorate cu tapet. Alegand de exemplu tapetul Zambaiti, care este gros si rezistent la socuri si zgarieturi, vei avea parte de un decor elegant mai mult timp. Sursa fotografie: www.hotelcoroanadeaur.ro

Pentru zonele de trecere din hotel recomandam tapetul din fibra de sticla Systexx Comfort V22 care confera o suprafata neteda peretelui, il intareste si previne aparitia crapaturilor. Vezi detalii despre acest produs aici.
3. Poti alege din mii de modele de tapet pentru decorarea hotelului
Indiferent de stilul de amenajare al hotelului, cu siguranta vei gasi un model de tapet care sa se potriveasca conceptului general. Si asta pentru ca exista mii de modele de tapet din care poti alege, in culori si texturi variate. O optiune pe care o pun in practica tot mai des clientii nostri este aceea de a alege un stil distinct pentru fiecare camera a hotelului si de a crea o atmosfera diferita in fiecare camera.

Pentru amenajarea camerelor boutique hotelului Lafayette am furnizat tapet clasic si floral KT Exclusive, care sa completeze armonios decorul specific Frantei secolului al IXX-lea. Vezi mai multe detalii despre acest proiect aici.
4. Tapetul se monteaza repede si nu implica mizerie
Spre deosebire de vopseaua lavabila, montarea tapetului este o lucrare curata si care se realizeaza intr-un timp scurt. O echipa de doi montatori profesionisti poate monta pana la 150 de mp de tapet pe zi, astfel ca un hotel cu 30 de camere poate fi gata intr-o saptamana. Nu vei avea surprize neplacute, precum pete de vopsea pe parchet sau mocheta, iar la final, culoarea peretilor va fi uniforma.
5. Tapetul de fibra de sticla acopera crapaturile din hotelurile nou construite
In general cladirile nou construite au nevoie de o perioada mai lunga de timp pentru “a se aseza”, dar acest proces poate fi imbunatatit prin decorarea peretilor cu tapet de fibra de sticla Vitrulan. Acesta este un material ecologic care rezista la tensiunile care pot aparea in interiorul peretilor si astfel acopera crapaturile din cladirile vechi si previne aparitia lor in cladirile noi. Tapetul din gama de varf Systexx Premium are 30 de ani garantie ca isi pastreaza toata proprietatile si caracteristicile initiale si poate fi revopsit de pana la 10 ori fara a-si pierde textura. Redecorarile vor fi astfel mult mai putin costisitoare, pentru ca nu trebuie decat improspatat stratul de vopsea. Calitatea deosebita a acestui tip de tapet este atestata cu Clasa 1 conform standardului Oeko-Tex (clasa care se aplica si articolelor pentru bebelusi).

Recomandam tapetul de fibra de sticla Systexx pentru decorarea camerelor de hotel si pentru ca are capacitatea de a preveni aparitia crapaturilor in cladirile noi si de a le acoperi pe cele din cladirile vechi. Vezi aici acest model de tapet.
Daca ai in desfasurare un astfel de proiect, care implica amenajarea interioara a unui hotel sau a unei pensiuni, nu ezita sa ne contactezi pentru sfaturi si vizionari de produse. Ne gasesti la telefon 0264-590633, pe email la info@axelen.ro, vanzari_ovidiu@axelen.ro, la showroom-ul din Bucuresti sau la cel din Cluj-Napoca.
Mai jos iti prezentam cateva modele de tapet potrivite pentru amenajarea interioara a hotelurilor.
Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host.Citeste articolul in format PDF
Lasa un comentariu