VIDEO: Un stil de viață sănătos > Carafă apă 1l cu baghetă cristale

Avatar

Echilibrează-ți corpul, mintea și sufletul, cu o apă activată informațional și energetic.

Alege apa în forma ei cea mai prețioasă.

Carafa cu baghetă de cristale, un amestec din cuarț roz, cristal de stâncă și ametist, este alternativa practică și igienică pentru a putea beneficia zilnic de o apă revitalizată. 

Cum să consum apă mai pură, activată energetic?

Natura are o vibrație ridicată și desigur cristalele, făcând parte din natură, poartă în mod natural vibrații ridicate. Apa poate susține elementele energetice al cristalelor, astfel încât să poți bea apă activată cu vibrațiile lor benefice și delicioase. Un elixir de cristal, o apă infuzată în acest mod simplu, dar eficient este apoi încărcată cu proprietățile vindecătoare ale pietrelor și poate fi utilizată pentru a aduce vindecarea și bunăstarea.

Putem privi înapoi în timpurile în care egiptenii antici binecuvântau apa potabilă a regelui lor punând în pietre prețioase în cupe și relatările cunoscutei călugărițe, Hildegard Von Bingen, care vindeca oamenii prin sunete, flori și cristale în apă în secolul al XI-lea.

Activarea apei a fost până în prezent realizată prin așezarea directă a pietrelor prețioase în apă iar acest proces presupunea apoi curățarea lor intensă.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3-1-1024x620.png
Apă nobilă și revitalizată cu pietre prețioase și parfum de pin

Carafa cu baghetă de pietre semiprețioase este alternativa practică și igienică pentru a putea beneficia de această apă revitalizată zi de zi. Bagheta este realizată manual si conține un amestec de pietre semiprețioase format din cristal de stâncă, cuarț roz și ametist.

Apa se amprentează cu modelul energetic al cristalelor, astfel încât să puteți bea o apa încărcată vibrational, care nu numai că este revitalizată dar adoptă și mirosul subtil, eteric al acestui parfum de pin.

Sticla din care este realizată bagheta este creată și ea din materii prime similare cu pietrele prețioase pentru a facilita transmiterea energetică.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1-1024x620.png

Alegerea celor trei pietre prețioase cuarț roz, cristal de rocă și ametist a fost mult timp populară în rândul cunoscătorilor de apă activată cu pietre prețioase. Acest „amestec de bază”, cum îl numesc specialiștii, a fost întotdeauna utilizat cu succes pentru revitalizarea apei iar iubitorii de apă apreciază gustul moale și plăcut al acesteia.

Experimentați starea de bine pentru simțuri cu fiecare înghițitură a acestui amestec echilibrat și benefic!

This image has an empty alt attribute; its file name is 2-1-1024x620.png

Modul de funcționare este simplu: umpleți carafa de sticlă cu apă, apoi introduceti bagheta cu pietre în carafa de apă. Atunci când așezați bila de lemn de pin, aceasta nu trebuie să atingă apa. Când reumpleți carafa, îndepărtați bagheta și ștergeți-o cu pânza specială din microfibră, inclusă. Bilă de pin elvețian realizată manual, include gravura „Floarea Vieții” este un generator puternic de aroma care vă revigorează apa potabilă.

Carafa de apă de 1 litru este creată de “Spiegelau”, filiala Grupului Riedel, cunoscută pentru produsele din sticlă de înaltă calitate, o sticlă subțire dar cu rezistență crescută la spargere și care poate fi adăugată în mașina de spălat vase.

Alte produse din categorie:

Dizpozitiv antiradiații telefon mobil

Bilă din lemn floarea vieții

Suport bilă din lemn

Săculeț fulgi de pin

Set inimă parfumată și spray

Inimă parfumată lemn pin

Produsele sunt create pentru tine și casa ta, au un design unic, original și sunt prelucrate manual cu excelență în fiecare detaliu.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu