Trei categorii de tapet care lasă impresia ca ai o casă mai mare

Avatar

Cei mai mulți dintre noi locuim la bloc, în apartamente care au, în medie, 60 de metri pătrați, nu-i asa? Și tot cei mai mulți dintre noi visăm să trăim într-o casă mare, cu camere încăpătoare și ferestre imense prin care pătrunde lumina…

Ce frumos este să visăm! Și sincer vă dorim să vi se îndeplinească  toate visele! Până când acestea vor deveni realitate, vă dăm câteva soluții practice care să facă din căsuța noastră de la bloc casa mare pe care ne-o dorim în realitate. Avem noi câteva sugestii care vă vor stârni interesul cu siguranță.

Natura în casa ta

Sunt multe elemente din natură care se regăsesc pe modelele de tapet și care ne pot fi de mare folos pentru a crea impresia de spațiu mai mare. Un perete decorat cu tapet care are ca model o pădure, de exemplu, dă profunzime încăperii, lăsându-ne să respirăm și să… visăm 🙂  în voie.

Tapet Trussardi 2

Tapet Trussardi. Vezi modelul pe site.

Aceeași impresie de spațialitate lasă și tapetul care are ca model vegetația luxuriantă.

Tapet Eijffinger colectia Reflect

Tapet Eijffinger colectia Reflect. Cumpara online acest model de tapet.

Iar dacă avem pe perete un decor superb de mare sau de cer senin, nu mai este nevoie de argumente.

Tapet Eijffinger colectia Masterpiece

Tapet Eijffinger colectia Masterpiece. Poti comanda acest model de tapet de aici.

 

Decorul citadin

Un tapet cu un model în care se regăsesc elemente caracteristice unui oraș ne va crea cu siguranță senzația că locuim într-o casă mai mare decât este. Fie că este compus dintr-un element simbol supradimensionat, fie că arată ca o hartă stilizată, acest tapet se recomandă a fi folosit într-un spațiu mic ce poate fi ușor transformat în unul mai mare și, nu în ultimul rând, cochet.

Tapet colectia Elegantza 2019

Model de tapet care reda cele mai cunoscute obiective turistice din Paris si Londra: turnul Eiffel si Big Ben-ul. Cumpara-l online.

Script-347558(2)

347516_amenajare

 

Dungile și formele geometrice

Un ”truc” mai vechi, cunoscut de multă lume, dungile și formele geometrice corectează optic spațiul creând fix impresia pe care ne-o dorim: aceea de profunzime și generozitate.  Însoțit de un moblier alb sau în culori calde, pastelate, acest model de tapet ne va face căsuța mult dorită.

888225_2

RASCH_2015_HM_02_NordLiving

PICTSQU601C

Dacă ai o casă mică și vrei s-o faci să pară mai mare, gândește-te la soluțiile propuse de noi. Iar dacă vrei și alte variante, să te consulți cu cineva, sună-ne! Ne va face plăcere să-ți fim de ajutor.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu