Top 7 opțiuni de tapet pentru a oferi casei tale o personalitate unică

Avatar

Știm cu toții că tapetul a fost un mare succes în ultimii ani, întrucât permite și oferă interiorului un design și o personalitate unice.

Brandurile țin cont de acest lucru pentru a crea modele de tapet din ce în ce mai originale, care urmează tendințele de decor și modă ale momentului. Așadar parcurge cu noi top 7 opțiuni de tapet de care să te îndrăgostești!

1. Tapet frunze tropicale, tendința în amenajare și în 2022

Pădurea tropicală se numără printre interioarele la modă iar jungla tapetează pereții cu frunze de palmier, frunze de bananier și multe alte plante exotice. Ce ar putea fi mai frumos decât frunzișul luxuriant pentru a vă decora casele și apartamentele?

403817, Sansa, Rasch
535655. Yucatan, Rasch

Cu nuanțe de verde și galben, tapetul tropical rămâne tendința nr. 1 pentru anul 2022, trebuie doar să dai frâu liber imaginației tale pentru a găsi obiecte decorative sau de mobilier în acest spirit exotic!

2. Impactul animalelor în amenajarea cu tapet

Natura este în viață datorită animalelor, acesta este și motivul pentru care tapetul cu animale este ales în decorarea interioară. Toate speciile de animale sunt o modalitate unică de a aduce la viață o încăpere iar animalele savanei și ale junglei devin regii amenajării. Alege din modelele de tapet cu lemurieni, maimute sau leoparzi!

6503, Lemuria, J&V
540147, Club Botanique, Rasch
540338, Club Botanique, Rasch
539837, Amazing, Rasch

3. Tema libertății, tapet cu model de păsări

Un vânt de libertate va sufla în interior datorită tapetului cu păsări! În asociere cu flori și frunze, tapetul va crea un stil tropical și colorat, mai ales dacă are papagali, flamingo sau chiar colibri.

539431, Amazing, Rasch
639216, Sansa, Rasch
460667, Zoya, Rasch

4. Idei de tapet cu model de cărămidă 2022

Pentru o atmosferă newyorkeză, tapetul din cărămidă este trompe l’oeilul ideal pentru un stil industrial.

În funcție de dorința ta de decorare a pereților, vei găsi cărămizi noi, naturale sau vopsite, dar și cărămizi vechi cu un realism incredibil. Tapetul din cărămidă va oferi caracter și o personalitate puternică oricărui living, dormitor pentru adolescent sau bucătăriei.

428063, Factory IV, Rasch
587203, Bricks&Wood II, Rasch

5. Tapet cu model vopsea decorativă

Tehnicile decorative pentru pereți sunt multifuncționale și adaugă dimensiuni sau elemente de interes pentru o cameră. Tapetul cu model vopsea decorativă este noul trend în amenajare, o expresie artistică care va înfrumuseța prin simplitate. Totodată, vei știi de la început cum va arăta peretele tău.

416985, Finca, Rasch
Z46005, Trussardi 6, Zambaiti

6. Tapet cu geometrii diverse

Impactul vizual cel mai puternic este creat de modelele geometrice, care în diferite forme și culori construiesc teme moderne îmbinate cu art deco, cu o estetică îndrăzneață.

539752, Amazing, Rasch
409253, Kimono, Rasch

7. Tapet art deco

Tendința Art Deco sau Arte Decorative revine, fiind un simbol al anilor ’20 și se caracterizează prin modele geometrice, stricte și dinamice, forme în mișcare și culori omniprezente precum negru, roșu și auriu.

Spiritul artistic cu tapet Art Deco și elemente decorative adecvate, vor seta tema principală a camerei, oferind un stil simplu dar unic și funcțional.

Tapet tropical, tapet art deco sau tapet geometric?

Tendințele de tapet în 2022 vor da o notă nouă și proaspătă fiecărei camere pe care dorești să o scoți în evidență! Alege din cele peste 1500 de modele pe site.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu