Tapetul urban- colectia New York 2016. Indrazneste!

Axelen
Tapet cu imagini orase

Spectaculoasa, urbana, plina de viata si cocheta – asa ar putea fi caracterizata colectia de tapet New York 2016. Daca doriti sa aveti aproape atmosfera incitanta a minunatului oras New York, va invitam sa vedeti modelele de tapet din colectia cu acelasi nume, care surprind in patternuri spectaculoase “viata” acestei metropole speciale. Statuia Libertatii, Empire State Building, Brooklyn Bridge, Manhattan Skyline devin patternuri extravagante pentru un tapet care are capacitatea de a “teleporta” pe oricine in orasul care nu doarme niciodata.

Colectia New York 2016 include modele de tapet in culori puternice, tapet cu design urban sau tapet cu imagini din New York, precum si multe alte modele de tapet New York 2016.

Tapet cu imagini orase

Tapet in culori puternice, cu imagini reprezentative din New York: Statuia Libertatii, Brooklyn Bridge, Empire State Building. Vedeti aici acest model de tapet.

Culorile si texturile folosite fac ca modelele de tapet din aceasta colectie sa fie versatile si sa poata fi folosite atat pentru decorarea unui apartament modern, cu un design urban, cat si pentru amenajarea unei cafenele sau a unui restaurant, acolo unde se doreste o experienta vizuala deosebita pentru clienti.

In colectia New York 2016 se gasesc atat modele de tapet la rola, cat si modele sub forma de panel (o bucata de tapet la dimensiuni prestabilite, care se monteaza de obicei incadrata de alte modele de tapet) sau brauri. In fotografia de mai jos apare un tapet sub forma de “brau” cu o lungime de 5 m si o latime de 26.03 cm,  cu o imagine a Manhattan Skyline-ului. Spectaculos, acest model de tapet poate fi montat atat singur, cat si incadrat de un alt tapet la rola, din aceeasi colectie.

Tapet cu imagine oras New York

Tapet sub forma de brau cu o imagine care reprezinta cartierul Manhattan vazut de pe apa. Vedeti acest model de tapet aici. 

Pentru mai multe informatii legate de aceasta colectie de tapet nu ezitati sa ne contactati la 0264-590633 sau sa ne vizitati la showroom-ul din Bucuresti sau la cel din Cluj-Napoca.

Vedeti aici toate modelele de tapet din aceasta colectie.

Axelen
Axelen

Folie tabla scolara pentru camera copiilor
Tapet la promotie: reducere de 20%

Lasa un comentariu