Tapetul în dormitor. Ca să dormim bine și să ne trezim într-un loc de poveste

Avatar

De obicei, atunci  când alegem tapetul pentru dormitor, ne bazăm  cel mai mult pe preferințele noastre în funcție de culori astfel încât să avem un somn bun și liniștit. Unii preferă nuanțele deschise, luminoase… alții, în schimb, pe cele ceva mai întunecate sau unii, non-culorile.

Pentru toate gusturile și toate preferințele, avem câteva sugestii.

Colecția Karat 2019

De aici am selectat un tapet floral, care se potrivește perfect pentru iubitorii de eleganță și stil. Tapetul inspiră romantism, eleganță și… cui nu i-ar plăcea să-și înceapă ziua cu o așa ambianță plăcută și veselă?

Tapet colectia Romantic 2019

Tapet colectia Romantic. Cumpara online de aici.

Colecția Euphoria 2017

De aici am selectat un tapet floral, care se potrivește perfect pentru iubitorii de eleganță și stil. Tapetul inspiră romantism, eleganță și… cui nu i-ar plăcea să-și înceapă ziua cu o așa ambianță plăcuta și veselă?

Colecția Carpet 2018

În cele ce urmează, vă prezentăm un model abstract de tapet, în nuanțe deschise de verde, mov și aplicații de sidef auriu. Verdele știm cu toții că este o culoare ce inspiră pozitivitate, liniște, este o culoare ce calmează pe oricine. El merge mână în mână cu movul, ce inspiră misterul, creând o imagine și o ambianță Zen, de poveste.

Colecția Regent 2017

Albul. Nuanța cea mai pură și simplă, dar în același timp sofisticată, dintre toate câte există. Atunci când intri într-o încăpere predominant albă, e ca și cum ai lăsa la ușă toate energiile negative și te lași cuprins de puritatea acestuia și de ceea îți transmite. Am ales un tapet din colecția Regent 2017, un tapet deschis, luminos, în care predomină culorile calde, fiind un model care impresionează prin eleganță și profunzimea transmise și prin care, garantat somnul dumneavoastră va fi de calitate. Special conceput pentru iubitorii de frumos și modern, acest tapet duce cu gândul la faimoasa expresie reformulată “White is the new black”.

Immagini 085

În final, cu toții ne simțim bine și tindem spre sentimentul de acasă, unde putem fi cu adevarat noi, unde ne putem odihni și încărca bateriile pentru noi și noi provocări. Tapetele Axelen vă pot oferi acest sentiment, în funcție de culoare, stil, preferinte, asa ca… “for a good night’s  sleep”, alegeți tapetul cu inima!

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu