Tapet superlavabil si rezistent pentru toate tipurile de locatii

Axelen

Reamenajezi un living, dormitor sau un hotel? Iti propunem sa folosesti tapet decorativ pentru ca este cel mai simplu, rapid si curat mod de a schimba complet infatisarea unei locatii. Nu ai nevoie de mobilier nou sau sa iti dai casa sau locatia peste cap ca sa o revopsesti.

Living decorat cu tapet clasic negru

Living decorat cu tapet clasic negru, un model fastuos, care confera eleganta oricarei incaperi. Este potrivit si pentru camere de hotel, restaurante sau sali de nunti. Vezi detalii despre acest tapet aici. 

Modelele de tapet din aceasta colectie sunt realizate cu o tehnica de productie speciala, prin care la suprafata tapetului este imprimat un strat de vinil foarte rezistent la zgarieturi si frecare. Din acest motiv, tapetele din colectia de stoc Romantic 2016 sunt potrivite cu precadere hotelurilor si restaurantelor, pentru ca isi pastreaza timp indelungat aspectul impecabil, indiferent de traficul din imediata lui apropiere. In plus, tapetul este pe stoc si poate fi livrat intr-un termen de 24-48 de ore, raspunzand astfel proiectelor cu un termen strans de finalizare.

Living decorat cu tapet clasic crem

Living decorat cu tapet clasic crem. Va face senzatie si intr-un restaurant sau o sala de nunti. Vezi detalii despre acest model de tapet aici.

In aceasta colectie gasesti modele de tapet cu aspect de mozaic, pe care le poti combina cu un tapet floral, intr-o baie care va fi cu siguranta un punct de atractie al casei sau al camerei de hotel. Evitati doar ca apa sa ajunga pe tapet in mod constant si aerisiti bine incaperea dupa fiecare baie.

Baie decorata cu tapet rezistent si superlavabil

Baie decorata cu tapet rezistent si superlavabil. Vezi aici detalii despre acest model de tapet.

Tapet floral, vintage, clasic, cu dungi sau cu apect de tencuaiala decorativa, pe toate le poti gasi in aceasta colectie versatila de tapet. Daca ai nevoie de alte informatii trimite-ne un email la info@axelen.ro sau vezi pe site toata colectia de tapet si cere o oferta pentru modelul care iti place.

Această prezentare necesită JavaScript.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu