Tapet decorativ în culori bogate, nuanțe ton pe ton și texturi superbe, reunit într-o colecție deprinsă din tablouri perfect pictate – Canvas de la Eijffinger. Descoperă modelele.

Avatar

Momentul în care te pregătești să îți redecorezi locuința este unul plin de necunoscute. Știm că este un drum anevoios de la momentul în care cercetezi opțiunile pe care le ai și până la momentul în care alegi efectiv obiectele de decor pe placul tău, motiv pentru care venim în întâmpinarea ta cu soluții decorative inedite pentru interiorul casei tale.

Colecția de tapet Canvas, de la producătorul Eijffinger, este cea mai nouă colecție pe care ți-o punem la dispoziție în magazinul nostru online. Producătorul reunește, în această colecție atemporală, o serie de modele în culori bogate, nuanțe ton pe ton și texturi superbe, menite să adauge spațiului tău personal căldura de care are nevoie. Prin modele, nuanțe și texturi, casa ta va fi decorată ca și când ar purta mereu o lenjerie proaspăt spălată, iar dimensiunile ei vor părea mult mai generoase.

Eijffinger îmbină perfect culori, forme și texturi inedite, moderne și luxoase, iar la polul opus regăsești modele simple, clasice, într-o colecție de tapet despre care spune că, odată ce o descoperi, vei simți că „ceea ce vezi de departe parte atât de diferit din apropiere”. Canvas oferă o opțiune de tapet decorativ pentru toate gusturile, iar indiferent pe care ai alege-o, te vei bucura de o strălucire subtilă dată de nuanțele ton pe ton și texturile perfect lucrate, cu grijă și dragoste față de decorațiunile interioare.

Canvas aduce modele care induc ideea unui fundal de mătase brută

Modelele colecției Canvas sunt disponibile în nuanțe pământii și naturale, de la nisip cald la mac roșu sau roz fuchsia, până la azur sau albastrul de la miezul nopții, și reunesc o serie de elemente abstracte sau mai puțin abstracte. De exemplu, poți opta pentru un model care induce ideea unui fundal de mătase brută sau, la polul opus, poți opta pentru un model mult mai abstract și ieșit din comun, cu o floare care își schimbă culoarea. De asemenea, colecția reunește și o serie de modele în culori precum verde pădure, o nuanță de verde atât de familiară și de plăcută iubitorilor de natură.

Te invităm să descoperi Canvas și, cu ajutorul acestei colecții de tapet, o metodă perfectă de a oferi pereților casei tale o oază total diferită, o imagine colorată, curată și – garantăm – admirată de oricine îți va trece pragul.  

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu