Stiluri Boen || your floor, your style

Avatar
axelen-parchet-lemn-masiv

Noile tendințe în domeniul amenajărilor interioare fac parte acum dintr-un lifestyle în care locuințele și spațiile reprezintă personalitatea celor care le ocupă. Preocuparea acestei generații se îndreaptă spre un mod de viață cât mai simplu, cu locuințe sustenabile și cât mai simplu de întreținut.

Găsirea echilibrului între funcționalitate, estetică și nevoie poate fi o provocare, de aceea specialiștii Boen sunt mereu în căutarea celor mai noi idei de amenajare, mai ales datorită schimbărilor tot mai dese ale preferințelor în acest domeniu. Așadar, pentru inspiația voastră, dar și pentru a vă prezenta tendințele actuale, ei propun 4 stiluri diferite de urmat atunci când începi amenajarea unui spațiu.

Stilul Nordic

Stilul nordic își ia o mare parte din inspirație din mediul înconjurător. Culorile sunt luminoase și clare, iar designul este funcțional cu linii curate.

axelen-parchet-boen-nordic-style

 

Stilul Rustic

Acest stil este plin de elemente care au fost bine îngrijite de generații. Lumina confortabilă a stilului rustic accentuează o viață naturală care te duce cu gândul la casa bunicii sau la atmosfera de la țară.

Acest stil încorporează elemente din natură, cât mai puțin prelucrate iar povestea completă a unei încăperi este completată cu decorațiuni moderne.

axelen-parchet-boen-Oak-Indian-Summer-Modern-Rustic

 

Stilul Urban

Joacă-te și distrează-te cu forme, culori și funcționalități. Stilul Urban înseamnă personalitate și dinamism, cu elemente de inspirație care dozează umorul și căldura.

axelen-parchet-boen-Oak-Grey-Pepper-Chaletino-Urban

 

Stilul Clasic

Stilul clasic este exclusiv, controlat și senin. Interiorul frumos exprimă ordinea și trecerea lentă a timpului într-o îmbinare perfectă de creativitate și bun gust.

axelen-parchet-boen-Walnut-Andante-classic-style

Specialiștii BOEN doresc să sprijine alegerile clienții săi printr-o conștientizare mai mare a durabilității și valorii achiziției pe care o fac.

  • Parchetul este realizat din lemn provenit din păduri gestionate în mod durabil. Parchetul este realizat din lemn natural 100%, așadar deoarece fiecare copac este unic, fiecare placă de parchet va fi unică.
  • Prin cumpărarea podelei Boen sunt plantați mai mulți copaci pentru a absorbi mai multe emisii de CO2 în atmosferă.
  • De-a lungul anilor, obiectivul Boen a fost găsirea celor mai bune soluții și obținerea celor mai bune produse. Înainte ca arborele să ajungă la sfârșitul vieții sale naturale, el este tăiat și primește o “a doua viață”, transformându-se într-o podea frumoasă din lemn.

Colecțiile sunt expuse în showroom-ul nostru din București, Bulevardul Unirii nr. 73, telefon 021-32.64.647, 0752-148.143 0749-070.795. Vă așteptăm să le vedeți și să primiți mai multe informații de la colegii noștri.

Avatar
Axelen Axelen

axelen-parchet-boen-6

Lasa un comentariu