Spune-mi ce fel de persoană ești, ca să îți arăt ce fel de tapet ți se potrivește

Avatar

Știm cu toții că atragem și alegem lucruri, persoane, întâmplări în funcție de cine suntem, cum   suntem și ceea ce ne place. Iar casa în care trăim este o oglindă a noastră, nu-i așa? Oare cum s-ar reflecta acest lucru dacă ne uităm la modelele colectiei Elegantza 2018 ? Care, credem noi, are tapet pentru toate cele 4 tipuri de personalitate. Ia să vedem care vi se potrivește.

Sangvinicul

Spontan din fire, optimist, entuziast și deschis la nou, sangvinicul este plin de viață și umple orice încăpere de culoare. Pentru acest tip de personalitate, le-am ales pe nimeni altele decât aceste două pline de viață, florale și expresive tapete care îi fac atât pe cei mari, cât și pe cei mici să zâmbească de la prima privire:

605662_640_640

503159_640_320

 

Flegmaticul

Tipul calm, sensibil, deschis, cu capacitate de exprimare a sentimentelor, flegmaticul privește imaginea de ansamblu în orice situație și pune pasiune în tot ceea ce face.

Pentru acest tip de personalitate am ales două tipuri de tapet: primul, oferă aspectul de 3D al încăperii, special conceput pentru încăperi moderne și pline de stil, dar în același timp sofisticate, oferind senzația de liniște și zen.

0,1

Cea de-a doua variantă este potrivită pentru băi și bucătării, având elemente din cultura asiatică, cu propriul stil distinct și creativ. De asemenea, oferă o stare de relaxare și sentimentul de “acasă”, spre care râvnim cu toții după o zi încărcată și agitată.

306330_531_265

Colericul

Tipul ambițios, direct și analitic, colericul reușește mereu  ceea ce își propune și este curajos în toate aspectele vieții sale.

În ciuda voinței lor de fier, ei sunt de asemenea sensibili și expresivi. Tapetele potrivite pentru această personalitate sunt unele dintre cele guvernate de ideea “less is more”. Simple, dar în același timp complexe, transmit o energie debordantă, ce reflectă foarte bine colericul și stilul său “urban” și concis.

606768_598_0

J27408

Melancolicul

Ultimul, dar nu cel din urmă: melancolicul.

Caracteristicile acestei personalități sunt: calmitatea, loialitatea, moralitatea ș respectul. Emoțional și sensibil, melancolicului i se potrivesc spațiile deschise, în tonuri neutre: primul exemplu exprimă romantismul, eleganța și sensibilitatea, fiind un tapet luminos în culori pastelate.

361110

O altă variantă de tapet pe care melancolicii ar îndrăgi-o este cea care conține elemente din natură, frunze în tonuri plăcute, ce conferă un ambient plăcut, modern și plin de stil oricărui spațiu în care doriți să îl integrați.

102550

Așadar, locuința noastră este o reflexie a personalității noastre, iar colectia Elegantza 2018 ne oferă o multitudine de variante pentru a realiza un ambient cât mai apropiat sufletului și felului nostru de a fi.

În care dintre aceste tipuri de personalități te regăsești ?

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu