Scapa de cablurile inestetice din casa!

Axelen

Ti s-a intamplat sa te impiedici de cablul de la internet atunci cand aveai ceva in mana sau si mai rau sa cazi? Sau ti-ai gasit copilul care tocmai ce a inceput sa mearga de-a busilea rontaind cu pofta cablul tv? Poate sa fie o intamplare comica la inceput, dar daca se intampla de mai multe ori, s-ar putea sa devina neplacut. Ca sa nu mai spunem ca firele de pe pardoseala sau care atarna din perete nu sunt deloc estetice si pot sa strice un intreg efort de a decora frumos o locuinta sau un birou. Iti oferim o solutie simpla, ieftina si la indemana oricui.

Utilizarea plintelor:

1. Plinte HD cu spatii pentru ascunderea cablurilor

O solutie pentru aceste cazuri sunt plintele de pardoseala sau de perete, care ascund in spatele lor aceste fire inestetice. Ele sunt confectionate din polistiren extrudat cu o densitate foarte mare (intre 400 si 500 de kg pe m3),  astfel ca sunt foarte rezistente la socuri si zgarieturi.  Au o suprafata neteda, nu sunt toxice si se potrivesc  atat in camere cu un design clasic, cat si in unele cu un design modern. Plintele au in partea din spate canale speciale in care pot fi ascunse cablurile. Se pot vopsi cu orice culoare utilizand o vopsea fara solventi si se intretin usor prin stergere de praf cu o carpa moale.

Plinta de pardoseala cu spatiu pentru cabluri

Plinta de pardoseala cu spatiu pentru cabluri. Vezi detalii despre aceasta plinta aici.

Plinte pentru pardoseala

Dupa ce ati terminat de montat plintele si o data cu ele ati ascuns si cablurile inestetice, decorul va fi mult mai vizibil.

2. Protejati peretii de zgarieturi tot cu ajutorul plintelor.

Fie ca ai peretii vopsiti sau decorati cu tapet, mici zgarieturi sau lovituri cauzate de miscarea scaunelor pot sa apara oricand, asa ca iti propunem sa ii protejezi tot cu ajutorul plintelor. Monteaza plinta pe perete la o inaltime corespunzatoare(asa cum se vede in imaginea de mai jos) si nu mai trebuie sa fii tot timpul atent la felul in care misti scaunele.

Plinta care protejeaza peretele de zgarieturi

Plinta care protejeaza peretele de zgarieturi. Vezi detalii despre acest produs aici. 

 

 

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu