Plinte, coloane, grinzi, rozete, baghete decorative – cele mai noi game de produse din portofoliul Axelen

Axelen
Plinte si baghete decorative

Pentru a completa decorul unei amenajari va recomandam plintele decorative, coloanele decorative, grinzile decorative, rozetele decorative si baghetele decorative, cu aplicatii in amenajari diverse ca si design. Cu ajutorul lor se poate realiza un decor deosebit, simplu si rapid. Acestea sunt cele mai noi game de produse din portofoliul Axelen si sunt realizate din materiale rezistente, dar usoare, din clasa polimerilor. Puteti achizitiona atat modele aflate pe stoc, cat si la comanda speciala, cu livrare in 20 de zile lucratoare.

In acest articol vom vorbi despre caracteristicile urmatoarelor produse decorative: plinte decorative, coloane decorative, grinzi decorative, rozete decorative si baghete decorative.

Caracteristicile profilelor decorative

  • Plintele decorative au un aspect estetic deosebit si sunt realizate din High Density Polymer, un material rezistent la socuri si perfect neted; pot fi folosite ca si plinte pentru parchet, plinte pentru pardoseala, plinte pentru perete sau colt. Sunt potrivite atat in spatiile rezidentiale(case sau apartamente), cat si in camere de hotel sau restaurante. Pot fi montate pe perete, la inaltimi variabile, pentru a-l proteja de zgarieturile provenite de la scaune sau de la piesele de mobilier.

  • Coloanele decorative sunt realizate din polistiren, un material usor si rezistent si pot fi utilizate atat in spatii rezidentiale(case sau apartamente), cat si in hoteluri sau restaurante, acolo unde se doreste amenajarea unui décor deosebit.

  • Grinzile decorative cu aspect de lemn natural sunt realizate din poliuretan, un material rezistent si usor si pot fi folosite atat in spatii rezidentiale: livinguri sau dormitoare, cat si in camere de pensiuni, hoteluri sau in restaurante. Va oferim trei modele de grinzi: stejar inchis, stejar deschis si alb, care pot fi achizitionate pe baza de comanda speciala, la lungimi de 2, 3 sau 4 metri.

  • Rozetele decorative pentru tavan sunt realizate din polistiren, un material usor si rezistent si pot fi vopsite cu orice culoare, utilizand o vopsea fara solventi.

  • Baghetele decorative sunt realizate din polistiren, un material usor si rezistent. Va oferim o gama diversificata de baghete cu design clasic sau modern, iar o parte din modele pot fi achizitionate direct de pe stoc. Ele pot fi fi vopsite in orice culoare, utilizand o vopsea fara solventi.

Daca doriti sa comercializati aceasta gama de produse in magazinele si showroomurile dumneavoastra sau aveti nevoie de o cantitate mai mare pentru proiecte HORECA, va rugam sa ne contactati la info@axelen.ro, pentru o oferta personalizata.

Axelen
Axelen

Idei de amenajare: tapet in dungi pentru dormitorul modern

Lasa un comentariu