Noua colecție de tapete decorative Leonardo, inspirată de opera marelui artist

Axelen

Se spune că un spațiu cu design îndrăzneț provoacă creativitatea și instigă explorarea. Dar legătura este mai strânsă de atât și funcționează la fel de bine și invers. Designul creativ dintr-un spațiu vorbește despre spiritul liber și rafinarea persoanei care l-a ales. Tapetul nu este doar o metodă extrem de ușoară de a realiza un decor personalizat într-un timp scurt. Este posibilitatea de a da o notă rafinată, extravagantă sau cu totul deosebită unui spațiu.  

Amenajarea casei sau a biroului nu e ceva ce lași la voia întâmplării. Dacă îți dorești un spațiu care să-ţi exprime personalitatea într-un mod inedit și să te inspire totodată, parcurge articolul de mai jos. Află cum îți poți transforma spațiul în unul fantezist și elegant în același timp.

Inspirația adusă de Leonardo da Vinci în designul de interior

Multe domenii au fost influențate și datorează parte din influențe minții creative și muncii neobosite a lui Leonardo Da Vinci, iar designul interior este unul dintre ele. Pictor, arhitect, sculptor și inginer, munca sa a fost egalată poate doar de curiozitatea și talentul său. De la picturi sau sculpturi care au mișcat sufletul lumii întregi, la invenții care continuă să se materializeze. Nu doar că a lăsat o moștenire creativă debordantă, ci continuă să inspire și alte minți prin multiplele studii artistice.

Din perioada Renașterii și până astăzi finețea sa artistică este o inspirație care își pune amprenta în nenumărate locuri. Adept al studiului uman și natural, a reușit să înțeleagă și să educe mai departe cu privire la lumea ce ne înconjoară. Lucrările sale continuă să fie de referință pentru designeri și artiști deopotrivă.

Opere importante ca Mona Lisa sau Omul Vitruvian stau la baza colecției de tapet Leonardo, dar și studiile anatomice sau schițele revelatoare. Astfel au apărut modelele Gioconda, Progetti sau Vitruvio. Fiecare, o replică fidelă a pânzei sau hârtiei artistului, redă perfect detaliile minții sale strălucite. Citește mai departe pentru a afla cum am integrat aceste opere de artă într-un design unic de tapet și extrem de versatil.  

Gioconda (Mona Lisa)

Tapet model Gioconda (Monalisa)

Pictată între 1505 și 1519, Mona Lisa este probabil cea mai cunoscută pictură la nivel global și studiată intens în multiple cercuri de specialitate. De la armonia culorilor folosite, la expresia facială a Lisei Gherardini sau modul în care își odihnește mâinile, toate sunt elemente ce compun povestea complexă a Mona Lisei. Aceeași armonie de culori și detalii se regăseşte și în modelul Gioconda. Potrivită pentru camere spațioase pentru a realiza un perete statement, sau pentru a decora armonios un birou mai restrâns.

Tapet model Gioconda (Monalisa)

Vezi pe site tapetul model Gioconda si comanda-l online!

Sub forma unui panel din 3 bucăți cu dimensiunea totală de 300 x 204 cm, Gioconda este realizat dintr-un vinil rezistent pe suport vlies, care se poate curăța foarte ușor. În restaurantele sau cafenelele elegante, completează atmosfera rafinată, iar acasă rămâne o expresie artistică excelentă.

Vitruvio

Modelul de tapet Vitruvio, colectia Leonardo

Modelul de tapet Vitruvio disponibil la comanda pe site.

Vitruvio este un tapet ce redă cu finețe toate detaliile operei realizate de artist în anul 1490. Studiul asupra proporțiilor umane exprimă legătura dintre artă și știință ce l-a ghidat pe Da Vinci.

Modelul de tapet Vitruvio include chiar și notițele sale personale, cu o finețe impecabilă. Cu o dimensiune de 300 x 204 cm, acest tapet este potrivit pentru spații de dimensiuni diferite și se poate integra cu succes într-un decor de studiu creativ.

Progetti

Model tapet Progetti, colectia Leonardo

Modelul Progetti, colectia Leonardo, disponibil la comanda.

Designul general al spațiului dictează și culorile, iar dacă îți dorești ceva mai extins, îți recomandăm modelul Progetti. Acesta păstrează detaliile schițelor și rămâne o replică fidelă a lucrărilor originale. Pentru un design delicat și subtil, cu elemente ce se pot încorpora cu ușurință în spații diverse, acest model de tapet este alegerea potrivită pentru a contura atmosfera.

Tapet colectia Leonardo, Jannelli & Volpi

Fiecare tapet din colecția Leonardo este realizat dintr-un vinil rezistent și superlavabil. Astfel, modelele sunt potrivite pentru spații cu destinație diversă, de la intimitatea unui cămin, la birouri creative sau spații publice elegante, fiind foarte ușor de curățat sau întreținut. Mărimea fiecăruia este variată, astfel că poți alege din modelele realizate din panel-uri predefinite sau cele disponibile la rolă.

Tapet colectia Leonardo, Jannelli & Volpi

Tapet colectia Leonardo, Jannelli & Volpi

Dacă apreciezi arta și își dorești să transpui atracția spre creativitate și în spațiul tău, alege cu încredere acest tip de tapet pentru a realiza o atmosferă deosebită. Vezi aici întreaga colecție și contactează-ne pentru a te ajuta în alegerea modelului potrivit oricărei idei.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu