Nou la AXELEN! Colecția de tapete Etro, realizată în parteneriat cu Rasch

Axelen

Tapetul este cel mai accesibil și rapid mod de a redecora pereții interiori. Insa, cum tendințele se schimbă de la an la an, nu este ușor să alegi tapetul potrivit. De asemenea, și dorințele clienților diferă și, astfel, este și mai greu de luat o decizie finală.

Etro vine în întâmpinarea preocuparii designerilor de interior și a arhitecților și lansează o linie impresionantă de tapete. Etro a lucrat la primele modele de tapet în parteneriat cu producătorul german Rasch din dorința comună de a stabili un nou punct de referință în ceea ce privește excelența în domeniul design-ului interior.RASCH_Etro_Still_01_CMYK

Patru teme inedite

Arnica, Jovis, Leucio și Clorinde sunt cele patru teme din colecția de tapete Etro, care conțin modele florale, pline de semnificații istorice, dar și imprimeuri cu dungi care reprezintă o reinterpretare clasică a țesăturii de damasc.

Arnica și Jovis au un aer istoric

Pentru oamenii pasionați de istorie, recomandăm modelele Arnica și Jovis din cașmir care reprezintă o nouă interpretare a sofisticatelor modele textile din secolul al XVIII-lea. De asemenea, aceste modele au un design iconic care stă la baza patrimoniului celebrei mărci. În ceea ce privește detaliile tehnice, Arnica și Jovis sunt superlavabile, au dimensiuni de 10 metri lungime și 0.70 metri lățime, repetitivitate model 30 cm, respectiv 90 cm, sunt realizate din fibre nețesute, iar tipul de adeziv este vlies. Colecțiile sunt disponibile pe șase culori.

RASCH_ETRO_HF_01_CMYK

RASCH_ETRO_HF_04_CMYK

Leucio te introduce într-o atmosferă clasică

Cu puțină imaginație, o locuință poate căpăta aerul unei case de aristocrați datorită colecției clasice Leucio al cărei aspect asemănător țesăturii de damasc creează un efect clasic atât în ceea ce privește motivele, cât și fundalul. Modelul este superlavabil, are dimensiuni de 10 metri lungime și 0.70 metri lățime, este realizat din fibre nețesute, iar tipul de adeziv este vlies. Această colecție este disponibilă în șase culori.

RASCH_ETRO_HF_03_CMYK

Clorinde impune bogăție și vigoare

Modelele Clorinde au un aspect luxuriant datorită imprimeurilor florale care sunt la modă  în acest an. Modelul este superlavabil, are dimensiuni de 10 metri lungime și 0.70 metri lățime, repetitivitate model 30 cm, este realizat din fibre nețesute, iar tipul de adeziv este vlies. Această colecție este disponibilă în patru culori.

RASCH_ETRO_HF_02_CMYK

Combinațiile inedite, culorile sofisticate și motivele retro fac ca întreaga colecție Etro să creeze un aspect impresionant și plăcut în orice încăpere. Tapetele Etro oferă un aer sofisticat caselor moderne și sunt un must have pentru toți iubitorii de frumos.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu