Modele noi de tapet disponibile in 48 de ore

Axelen

Cele mai recente colectii de tapet de stoc Elegantza 2015, Ideea 2015, si Romantic 2014 contin modele de tapet variate, atat ca si design, cat si ca si nuante, astfel ca pot fi utilizate in livinguri, dormitoare sau bucatarii, dar si in spatiile din domeniul HORECA – camere de hotel, restaurante, cluburi sau baruri.

Aici gasiti modele de tapet decorativ din colectiile Axelen.

Modelele florale pot “imbraca” frumos spatiul dintr-un living sau dintr-o camera de hotel si vor crea o atmosfera romantica, iar tapetele cu motive geometrice sunt potrivite pentru spatii cu personalitate, masculine, care sublineaza liniile camerei.

Indiferent de natura proiectului de design- spatiu rezidential sau HORECA – in cele trei colectii de stoc ale noastre veti gasi un model de tapet care sa se potriveasca viziunii dumneavoastra:

  • tapet lavabil floral, clasic sau modern potrivit pentru livinguri si dormitoare din apartamente si case
  • tapet cu aspect de piatra sau caramida potrivit pentru bai si bucatarii
  • tapet pentru camere de copii
  • tapet cu dungi potrivit pentru a mari optic o incapere

Mai jos puteti vedea cateva din modelele de tapet decorativ pe care le gasiti in colectiile Axelen de stoc.

Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host.

 

 

 

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu