Un stil de viață sănătos: Dispozitiv antiradiații telefon mobil

Avatar

Responsabilitatea pentru sănătatea familiei este un punct de interes major al zilelor noastre, cu importanță atât de la interior spre exterior cât și invers. Principalul rol îl are alimentația consumată, apa băută, mișcarea și mediul în care trăim. Integrarea naturii și a beneficiilor ei în viața și locuința noastră, contribuie la bunăstarea familiei.

Trăind o viață agitată pe timp de zi, conectați la rutină și la tehnologie, cei mai mulți dintre noi avem nopți în care somnul nu este optim și ne trezim mai obosiți. Măsura potrivită pentru aceasta este în primul rând asigurarea unui somn mai bun, mai liniștit iar pentru aceasta am adăugat în oferta noastră o gamă nouă de produse din pin elvețian de piatră, care introduse în ritualurile zilnice ale familiei, vor aduce beneficii ale sănătații pe termen lung.

Cum să diminuez efectele radiațiilor telefonului mobil?

Cu un design inovator din oțel și lemn de pin, dispozitivul antiradiații telefon mobil neutralizează razele dăunătoare și nocive ale acestuia, mai ales noaptea, dar și în timpul zilei, se încadrează în fiecare cameră și furnizează în mod fiabil dispozitivului mobil energia și recepția necesară, fără a transmite radiațiile în exterior.

Protecție fiabilă împotriva radiațiilor telefonului mobil, potrivit pentru orice spatiu, chiar și în dormitor, unde folosim telefonul pe timpul nopții pentru funcția de alarmă.

În plus față de expunerea redusă la radiații, acest dispozitiv are și rolul de stație de încărcare simplă dar ingenioasă și vă asigură în același timp un parfum plăcut în cameră, care favorizează somnul. Are un loc special pentru fulgi si ulei de pin, pe care le găsești incluse in pachet. De asemenea, puteti combina fulgii de pin cu orice altă aromă a unui ulei esențial.

O funcționare optimă a acestui dispozitiv presupune să plasați telefonul mobil în interiorul lui și să conectați cablul de încărcare prin deschiderile existente. Apoi, pur și simplu întoarceți partea deschisă cu spatele la voi și turnați câteva picături de ulei de pin pe fulgii din vas. Până la 75% din radiațiile dăunătoare sunt protejate de capacul de oțel în timp ce parfumul plăcut de pin se răspândește în dormitorul tău.

Acest dispozitiv este destinat și persoanelor care sunt conectate permanent de-a lungul zilei la telefonul mobil, fie că lucrează de acasă sau de la birou. Poziționarea acestui dispozitiv în apropierea ta îți va oferi aceleași beneficii eficiente antiradiații, precum și mirosul pinului, aliatul bunăstării, care crește calitatea aerului din încăpere.

Pinul elvețian de piatră

Unul din cele mai potrivite elemente ale naturii este pinul elvețian de piatră, considerat „regina Alpilor” iar parfumul lui are o influență pozitivă asupra sistemului nervos. Locuitorii Alpilor cunoșteau foarte bine toate proprietățile „Pinus Cembra”, un copac protejat și, conform tradițiilor antice alpine, capabil de efecte pozitive asupra psihicului și corpului datorită parfumului său inconfundabil. Această specie de pin oferă o stare de relaxare, crește bunăstarea/buna dispoziție, iar pe lângă efectul său antibacterian, pinul elvețian are un efect vitalizant și tonic pentru organism.

Mugurii, conurile și materialul său de bază, lemnul, au fost baza inspirației în crearea unor produse speciale pentru a le face accesibile cât mai multor persoane si a obține un efect calmant în casa fiecăruia. Dacă dormi într-o încăpere unde aerul este purificat cu esență de lemn de pin, vei avea un somn de calitate, te trezești odihnit, deoarece corpul tău este ajutat peste noapte, când se desfășoară unele acțiuni de recuperare și resetare a organelor interne.

Alte produse din categorie:

Carafă apă 1L cu baghetă cristale

Bilă din lemn floarea vieții

Suport bilă din lemn

Săculeț fulgi de pin

Set inimă parfumată și spray

Inimă parfumată lemn pin

Produsele sunt create pentru tine și casa ta, au un design unic, original și sunt prelucrate manual cu excelență în fiecare detaliu.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu