Luxul in amenajarile interioare cu tapet

Axelen
Dormitor decorat cu tapet de lux

Definitia luxului este diferita pentru fiecare dintre noi si poate sa fie reprezentata de un tablou al unui pictor celebru, de o piesa de mobilier mostenita din generatie in generatie, de un obiect de decor deosebit, cu valoare sentimentala sau de un tapet de lux special cu aplicatii de cristale de sticla. Luxul poate sa tina si de stilul in care iti amenajezi casa, pentru ca un decor simplu, in care fiecare lucru este la locul lui si nimic nu este in plus sau intamplator poate sa fie catalogat drept luxos.

Iti dam cateva idei cu ajutorul carora poti aduce  in orice spatiu “elemente luxoase”, care vor accentua frumusetea decorului:

1. Luxul care reiese din simplitatea unui decor

Probabil cel mai greu de realizat, luxul care reiese din simplitate impresioneaza prin minimalism si bun gust. Elementele putine si de calitate sunt combinate perfect pentru a obtine un decor “extravagant de simplu”. Cum poti face asta? De exemplu, in zona de luat masa, combina un tapet cu dungi aurii, scaune tapitate cu material in dungi  cu un candelabru cu cristale. Simplu, dar de efect, nu?

La fel de simplu poti alege un tapet de lux deosebit, cu aplicatii de cuart pentru a crea un ambient luxos si extravagant. Pentru a face din tapet piesa de rezistenta a decorului, nu iti ramane decat sa completezi cu putine piese de mobilier, in stil clasic.

2. Luxul clasic

Amenajarile clasice, care ne amintesc de fastul secolului trecut impresioneaza prin eleganta si maturitate si au note de lux in fiecare coltisor superb decorat. Tapetul este si el un element care contribuie la definirea atmosferei rafinate si de bun gust si completeaza perfect cadrul creat de fotoliile si canapelele tapitate.

3. Luxul si excentricitatea

Si excentricitatea poate fi privita din perspectiva luxului si noi iti propunem doua abordari diferite. Prima este legata de integrarea unui tapet cu aspect disco, intr-un living decorat clasic; combinatiile acestor doua stiluri pot parea excentrice, dar va rezulta cu siguranta un ambient deosebit, pe care nu il veti intalni foarte des. O alta alegere care poate parea excentrica este montarea unui tapet de lux, cu aplicatii de granule de sticla in baie. In plus, nota generala a ambientului este un minimalista, pentru ca tapetul creeaza o impresie puternica si nu mai este nevoie de alte elemente suplimentare de decor.

Baie decorata cu tapet de fibra de sticla cu aplicatii de sticla

Baie decorata cu tapet de fibra de sticla cu aplicatii de sticla. Vezi detalii despre acest tapet aici.

Daca ai de gand sa folosesti tapet de lux pentru a decora un spatiu, nu ezita sa ne contactezi pentru sfaturi si idei sau sa ne vizitezi site-ul www.axelen.ro. Ne gasesti la telefon 0264-590633, pe email la info@axelen.ro, vanzari_ovidiu@axelen.ro,  la showroom-ul din Bucuresti sau la cel din Cluj-Napoca.

Mai jos iti prezentam cateva modele de tapet de lux, pe care le putem livra la comanda speciala.

Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host.

Citeste articolul in format PDF

Axelen
Axelen

Tapet cu aspect disco in living
Amenajare living

Lasa un comentariu