Idei pentru amenajarea birourilor

Axelen

Trebuie sa recunoastem ca multi dintre noi ne petrecem cea mai mare parte din timpul unei zile la birou- fie ca suntem angajati intr-un birou sau freelanceri si lucram de acasa. In aceste conditii de ce nu am face din birou o incapere colorata, cu un design spectaculos? Daca aveti biroul acasa, este cu atat mai binevenit sa faceti din acest spatiu unul personalizat si primitor.

Cladirile de birouri simple si oarecum austere ar putea deveni spatii pline de viata, iar angajatii vor fi cu siguranta mai motivati sa lucreze intr-un cadru cu un design atragator si special. Un birou frumos decorat este si o carte de vizita in fata partenerilor de afaceri, care vor descoperi in dumneavoastra un partener preocupat de detalii, dar si de bunastarea angajatilor.

Descopera in articol solutii de decorare pentru birouri functionale, idei pentru birouri elegante, idei pentru birouri moderne, precum si modelele noastre de tapet pentru amenajarea biroului.

Solutii de decorare pentru birouri functionale

Cladirile de birouri si mai ales cele care sunt “open space” nu au parte de cele mai multe ori de un decor atractiv. Accentul este pus pe functionalitate si pe folosirea la maxim a suprafetei. Dar de ce nu am combina functionalitatea cu designul? Decorati un perete cu un tapet din fibra de sticla, pentru a obtine o incapere placuta din punct de vedere vizual. De ce sa alegeti tapetul din fibra de sticla Systexx de la Vitrulan? Pentru ca:

  •  este un material ecologic, nu emite substante periculoase, alergeni sau gaze toxice, nici chiar in cazul unui incendiu
  • are propietatea de a intari peretii; acopera crapaturile din cladirile vechi si impiedica aparitia lor in cladirile noi
  • este deosebit de rezistent la zgarieturi si socuri
  • anumite modele  de tapet pot functiona ca si spatiu de prezentare in birouri: se poate scrie cu markerul pe ele, pot sustine magneti sau se poate videoproiecta pe ele
  • pot fi personalizate cu sigla companiei
Tapetul de fibra de sticla cu suprafata magnetica poate fi vopsit in culori vii, pentru un decor fermecator. Verdele are efect de relaxare pentru a putea fi productivi si concentrati.

Tapetul de fibra de sticla Systexx Active cu suprafata magnetica poate fi vopsit in culori vii, pentru un decor fermecator. Verdele are efect de relaxare pentru a putea fi productivi si concentrati. In plus, materialul special din care este facut acest tip de tapet, permite expunerea cu ajutorul magnetilor, asa cum se vede in fotografia de mai jos.

Tapetul din fibra de sticla Systexx Active M39 are aplicat pe partea din spate un strat metalic, astfel ca magnetii disponibili in comert pot fi aplicati direct pe peretele decorat cu acest tapet.

Tapetul din fibra de sticla Systexx Active M39 are aplicat pe partea din spate un strat metalic, astfel ca magnetii disponibili in comert pot fi aplicati direct pe peretele decorat cu acest tapet. Vedeti mai multe detalii despre acest tapet aici. 

3.Tapetul de fibra de sticla Systexx Active cu suprafata magnetica poate fi folosit si ca suprafata pe care se proiecteaza imagini sau ca si tabla de scris. Tot ce trebuie sa faceti este sa acoperiti tapetul cu o vopsea alba speciala, care ii va conferi aceasta functionalitate speciala. Poate fi util in companiile de IT, birourile de arhitectura, sedinte de management sau industrii creative.

Tapetul de fibra de sticla Systexx Active cu suprafata magnetica poate fi folosit si ca suprafata pe care se proiecteaza imagini sau ca si tabla de scris. Tot ce trebuie sa faceti este sa acoperiti tapetul cu o vopsea alba speciala, care ii va conferi aceasta functionalitate speciala. Poate fi util in companiile de IT, birourile de arhitectura, sedinte de management sau industrii creative.

Birouri elegante cu accente personale

Personalitatea noastra poate fi pusa in evidenta si de felul in care ne decoram birourile. Daca va place simplitatea si eleganta va recomandam sa va decorati unul din peretii biroului cu un tapet clasic, iar pentru ceilalti sa optati pentru un tapet simplu, fara model. Obiectele de decor cu valoare sentimentala precum o rama cu fotografia familiei sau obiecte care sa va aduca aminte de hobby-uri, vor completa frumos atmosfera.

Tapetul clasic aduce eleganta in birou si va fi mereu o placere sa va indepliniti sarcinile de zi cu zi.

Tapetul clasic aduce eleganta in birou si va fi mereu o placere sa va indepliniti sarcinile de zi cu zi. Vedeti acest model de tapet aici.

Combinati un tapet cu model clasic in nuante deschise, cu un tapet cu dungi in culori tari, pentru a creea un punct de interes in birou.

Combinati un tapet cu model clasic in nuante deschise, cu un tapet cu dungi in culori tari, pentru a creea un punct de interes in birou. Vedeti aici un model asemanator de tapet cu dungi.

 Birouri moderne decorate cu tapet geometric

Din fericire, vedem in ultima vreme din ce in ce mai multe birouri in care se investeste si in partea de decor. Fie ca se aleg mese de birou sau scaune cu un design special, se construiste un spatiu special pentru relaxare si socializare sau se lucreaza dupa un concept bine pus la punct, acest lucru dovedeste interesul crescut pentru frumos si pentru un spatiu de lucru deosebit. Cel mai simplu mod prin care puteti da o nota de modernitate birourilor este sa decorati unul sau mai multi pereti cu tapet cu dungi sau modele geometrice. Puteti merge pe un stil minimalist in care sa combinati un birou alb, cu linii simple cu un tapet cu dungi in culori puternice, sau puteti merge pe culori neutre, gri sau crem si sa “colorati” spatiul cu o vaza sau o lampa in nuante puternice.

Dungile au proprietatea de a mari vizual spatiul. Cele verticale faca camera saa para mai lata.

Dungile au proprietatea de a mari vizual spatiul. Cele verticale fac camera sa para mai lata. Vedeti aici acest model de tapet.

Birou decorat cu tapet cu model geometric. Vedeti mai multe detalii despre acest tapet aici.

Birou decorat cu tapet cu model geometric. Vedeti un model asemanator de tapet aici.

Salile de sedinte decorate cu tapet au un aer elegant.

Salile de sedinte decorate cu tapet au un aer elegant.

Gama de tapet pentru birouri este vasta, asa ca indiferent de natura proiectului va invitam sa apelati la noi pentru sfaturi si idei. In portofoliul Axelen gasiti:

  • tapet din fibra de sticla rezistent la socuri si zgarieturi, cu diverse modele,  care pot fi vopsite in orice culoare
  • tapet decorativ vinilic foarte rezistent la zgarieturi, cu modele clasice, florale sau cu dungi
  • tapet decorativ lavabil si superlavabil, cu modele clasice, florale sau cu dungi, la preturi variate

Va prezentam mai jos cateva modele de tapet pe care le puteti folosi in amenajarea biroului.

Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host.

Axelen
Axelen

Tapet fibra de sticla Vitrulan folosit pentru piscine
Folie tabla scolara pentru camera copiilor

Lasa un comentariu