Idei de redecorare a casei de sarbatori cu doar 250 lei

Axelen

La fel ca si garderoba noastra si casa are nevoie din cand in cand de o schimbare de imagine. Iti propunem sa profiti de apropierea sarbatorilor de iarna si sa faci mici modificari care sa iti transforme vizibil casa, dar fara investitii prea mari. Ai la dispozitie in acest articol cateva idei de amenajare cu tapet, care sa nu iti scoata din buzunar mai mult de 250 de lei, dar care sa aiba un impact deosebit asupra decorului.

Cum iti poti redecora casa?

1. Schimba decorul din living folosind un tapet floral

Livingul este cel care ar putea sa beneficieze primul de o schimbare, mai ales ca este camera cea mai des utilizata din casa. Asa ca fa repede o evaluare a spatiului si vezi care dintre pereti ar fi cel mai potrivit sa fie decorat cu tapet. Noi iti sugeram fie peretele din spatele canapelei, fie cel din spatele comodei de televizor, asta in cazul in care nu este ocupat cu mobilier. In general pentru un perete sunt de ajuns doua, trei role de tapet (un calcul exact al necesarului se poate face avand dimensiunile exacte ale peretelui si repetitivitatea modelului de tapet). Modelul din imaginea de mai jos costa 72 de lei/rola, deci cu maxim 216 lei poti da un nou suflu camerei de zi. Cu un brad frumos impodobit alaturi de acest tapet, vei avea parte de sarbatori de vis!

Daca preferi un tapet floral in nuante deschise, cel din imaginea de mai jos are proprietatea de a umple frumos spatiul, asa ca daca ai la dispozitie un perete gol in living, il  poti transforma intr-o adevarata sursa de relaxare si calm. Pretul unei role este de 69 lei, deci cu 207 lei ai parte de un decor infrumusetat, gata pregatit pentru venirea Mosului.

2. Cu un tapet geometric aduci o nota de modernitate camerei de zi

Daca preferi lucrurile bine definite si esti o persoana practica, iti propunem un tapet geometric, in nuante de alb si mov, pe  care sa il montezi in spatele canapelei din living. Vei da un nou suflu camerei cu doar 216 lei, cat te costa trei role din acest tapet.

Living decorat cu tapet cu cercuri mov.

Living decorat cu tapet cu cercuri mov. Vezi detalii pe site.

3. Redecoreaza dormitorul cu un tapet elegant

Poate ca dormitorul este cel care necesita o reamenajare in casa ta, mai ales daca iti vei petrece  aici o mare parte a sarbatorilor, relaxandu-te, citind o carte sau jucadu-te alaturi de copii. Iti propunem sa decorezi un perete cu un tapet maro cu flori aurii. Vei crea un punct de interes in camera, iar pentru celelalte elemente de decor vei putea alege culori simple, neutre care vor iesi astfel in evidenta. Acest tapet este la promotie in aceasta perioada asa ca poti cumpara trei role la pretul de 252 de lei, cu o reducere de 20% fata de pretul initial.

Dormitor decorat cu tapet floral combinat cu tapet cu dungi. Vezi detalii despre acest model de tapet pe site.

Dormitor decorat cu tapet floral combinat cu tapet cu dungi. Vezi detalii despre acest model de tapet pe site.

4. Nu uita de bucatarie! O poti redecora cu tapet.

Bucataria, spatiul in care ne visam noul masterchef poate fi si ea regandita astfel incat sa fie vesela, colorata si personalizata. Noi iti propunem un tapet jucaus, cu diverse modele de cani de cafea, in nuante calde de crem si maro. Asa ca daca ai un perete disponibil, de exemplu cel cu masa, il poti infrumuseta cu doar 150 de lei, cat te costa 3 role din acest model de tapet. Acest tapet face parte dintr-o colectie special gandita pentru bucatarii, este superlavabil si rezistent la umezeala.

Si pentru ca pomeneam la inceputul articolului de tapet cu 20 % reducere, iti prezentam mai jos si alte modele care fac parte din aceasta promotie, asta ca sa ai si alte surse de inspiratie. Daca vrei sa vezi si fizic modelele noastre de tapet, te asteptam in showroom-urile noastre din Bucuresti si din Cluj-Napoca.

Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host.

Citeste articolul in format PDF

Axelen
Axelen

Amenajare living
Tapet cu flori rosii

Lasa un comentariu