Idei de decor pentru camera copiilor

Axelen
Folie tabla scolara pentru camera copiilor

Camerele de copii sunt pline de viata si veselie prin simpla prezenta acolo a prichindeilor, dar aveti la dispozitie si mici trucuri pe care le puteti folosi sa decorati incaperea atat vizual, cat si practic. Puteti face din camera copiilor un spatiu de poveste, dar si util, folosind cateva elemente de decor simple, care se monteaza usor si rapid. In articolul de astazi va dam cateva idei de amenajare a camerei copiilor care va vor fi de folos si in cursul anului scolar: folie tabla scolara, stickere decorative copii si tapet pentru copii.

Folia cu model de tabla scolara– ajutor in procesul de invatare al copiilor

Aceasta folie este foarte practica si usor de folosit: poate fi montata pe orice suprafata neteda si lucioasa, iar pentru scriere se foloseste creta in culoarea dorita. Se curata usor cu o carpa sau un burete umed. Autocolantul tabla scolara poate fi lipit pe usi de dulap sau chiar pe pereti, daca acestia sunt fini si luciosi. Folia este usor de manevrat si montat, ea avand adezivul lipit pe spate. Nu trebuie decat sa o dezlipiti de pe folia de protectie si sa o lipiti in locul dorit. Copii vor avea astfel la dispozitie un spatiu pe care sa deseneze, coloreze sau sa calculeze, iar dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji in privinta curateniei sau sa strangeti hartiile si creioanele colorate.

Folie tabla scolara

Folia tabla scolara poate fi lipita pe usile dulapului si salvati astfel spatiu. Vedeti aici acest model de folie tabla scolara.

Folie tabla scolara pe suport de lemn

Folia tabla scolara poate fi lipita si pe un stativ de lemn, care poate fi mutat in orice spatiu doreste copilul sa deseneze.

 Stickere decorative pentru copii

Stickerele de perete pot fi folosite atat ca si decoratiuni pentru camera copiilor, cat si ca elemente de invatare. Stickerele pentru copii cu litere si cifre dau un aer vesel incaperii, sunt colorate si jucause si il ajuta si pe copil sa faca primii pasi in lumea scolii. Stickerele sunt usor de montat, nu trebuie decat sa le dezlipiti de pe folia suport si sa le lipiti pe suprafata dorita. Ele pot fi montate pe suprafete netede si curate cum sunt peretii, lemnul, sticla sau plasticul. Stickerele sunt realizate din folie pvc cu adeziv acrilic, care nu contine substante toxice sau periculoase.

Stickere cu cifre pentru camera copii

Stickerele cu cifre pot fi lipite pe pereti.

Stickere cu litere pentru camera copii

Stickerele cu litere pot fi lipite pe perete sau pe orice alta suprafata neteda si lucioasa, cum este de exemplu si tablia patului.

 Tapet decorativ pentru o camera de poveste

Nu avem cum sa nu va recomandam si decorarea cu  tapet a camerei copiilor, pentru ca este cea mai simpla varianta prin care o puteti transforma in “camera visurilor”. Alegeti un tapet pentru copii cu cifre sau litere pe un perete sau doi, in culori pastelate si cu siguranta copilul va fi incantat de noua lui camera. Puteti chiar sa faceti din procesul de amenajare un proiect DIY in familie, in care sa implicati si copii; veti petrecere astfel timp de calitate cu ei, iar copii vor valoriza si mai mult decorul la care au contribuit.

Tapet cu litere pentru camera copii

Tapet cu cifre si animalute, care va umple de veselie o camera de fetita. In acelasi timp poate contribui si la invatarea cifrelor de catre copii dumneavoastra. Vedeti acest model de tapet aici.

Daca aveti de gand sa decorati camera copiilor, nu ezitati sa ne contactati pentru sfaturi legate de produsele noastre. Va prezentam mai jos o selectie de produse care pot fi folosite pentru o amenajare de poveste, iar pentru mai multe informatii si produse vizitati-ne site-ul: www.axelen.ro,  showroom-ul din Bucuresti sau cel din Cluj-Napoca.

 

Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host. Unable to connect to host.

Citeste articolul in format PDF

Axelen
Axelen

Tapet cu imagini orase

Lasa un comentariu