Idei creative de amenajare a spațiului de acasă sau de la birou cu foliile de tip tablă școlară

Axelen

Odată cu începutul de an școlar, pregătim nu doar rechizitele și programul pentru cei mici, dar avem tendința de a organiza mai bine și spațiul de locuit sau de muncă. Proaspăt întorși din concedii, toamna ne invită la proiecte creative pe care le abordăm cu mai multă energie!

O idee ce poate fi adaptată extrem de util, după creativitatea fiecăruia, este utilizarea foliilor de tip tablă școlară în diverse spații din casă sau birou. Aceste folii pot fi utilizate în casă sau în mediul de lucru, cu mult bun gust și utilitate, pentru a ne ajuta să ne eliberăm mintea de activități sau liste mentale, dar și în scop creativ.  

Instalate în camera copiilor, oferă un spațiu perfect de exerciții sau teme, dar și pentru relaxare artistică. Aplicate în intimitatea bucătăriei, este locul perfect pentru a organiza activitățile tuturor sau pentru a nota liste de cumpărături. Folosește-le în birou sau sala de conferințe pentru prezentări, întâlniri de generat idei sau notițe mentale. Nu în ultimul rând, poți folosi tabla pentru a menține amintiri vii, pentru a prinde poze și a nota momentele cele mai frumoase.  

Citește în continuare pentru a afla cum poți folosi foliile de tablă școlară în decor și cum le poți comanda. Nu ezita să ne scrii pe marketing@axelen.ro pentru orice alte întrebări.

Tipuri de folie de tablă școlară

În funcție de spațiul în care dorești să o aplici și modul în care plănuiești să o folosești, există mai multe tipuri de folii de tip tablă școlară pe care le ai la dispoziție. Contactează-ne cu încredere pentru a veni în ajutorul tău cu modelul potrivit spațiului și decorului pe care plănuiești să îl realizezi.  

Folie neagră sau verde închis

Folie d-c-fix model Tabla scolara

Folie autocolanta de culoare neagra, care imita tabla scolara. Cumpara online de aici.

Este cea care imită perfect tabla școlară, pe care poți scrie sau desena cu creta. O poți aplica fie în camera copiilor sau în biroul de studiu, fie în exterior, pe terasă sau în curte (într-un spațiu protejat de ploaie sau soare direct). Dacă alegi să o folosești afară, poți să realizezi și o ramă din lemn pe care să o vopsești în ton cu grădina sau terasa.

Acest tip de folie autocolantă, atât cea neagră, cât și cea verde închis, poate fi achiziționat la rolă, la dimensiunile de 1.5m x 90cm sau la 2m x 45cm. Foliile se aplică foarte ușor pe diferite suprafețe și le poți lipi fie direct pe perete, fie pe dulapul de bucătărie sau dormitor.

Întreținerea este la fel de ușoară: creta se îndepărtează imediat cu ajutorul unui burete uscat și poți începe alte liste sau alte desene! Va fi cu siguranță preferata copiilor, iar la comandă vei primi cadou și 3 bucăți de cretă să le poți folosi imediat.

Folie albă


Foarte populare pentru spațiile academice sau de birouri, foliile albe reprezintă varianta modernă a tablelor clasice cu cretă. Acestea au devenit tot mai mult folosite în spații precum sălile de conferințe sau training-uri, dar și în grădinițe sau școli, întrucât este eliminat praful datorat cretei.

Pentru a scrie, folosești doar marker-ul dedicat și poți îndepărta scrisul cu un burete uscat. O poți aplica la fel de ușor pe peretele din sala de ședințe, în biroul tău sau în spațiul de after-school de care te ocupi.  Poți comanda acest tip de folie la rolă, cu dimensiunile de 2m x 45 cm și vei primi cadou un marker pentru scris.

Atât foliile negre și verzi cât și cea albă, sunt disponibile pe stoc pentru livrare și ajung la tine în 24-48 de ore de la comandă. Pentru o instalare cât mai ușoară, te va ajuta kit-ul pentru montarea foliilor autocolante și electrostatice, care permite să tai și să lipești corect acest tip de folii.

Completează spațiul în mod creativ și contactează-ne pentru a te ajuta să alegi modelul și dimensiunea potrivită pentru tine!

Spații creative, acasă sau la birou, cu folii de tip tablă școlară

Dacă nu știi încă cum pot aceste folii să completeze casa sau biroul cu utilitate, îți dăm noi niște idei pentru a le integra în orice spațiu, iar tu le poți folosi în funcție de nevoie, preferință, decor și creativitate.

Acasă

Poți aplica foliile de tip tablă școlară în camera copilului, fie direct pe perete, fie pe ușa unui dulap sau pe ușa de la cameră. Imaginează-ți bucuria! Susții nu doar nevoia de creativitate și explorare artistică a celui mic, dar îi oferi o zonă și de lucru sau exercițiu școlar.

Folie d-c-fix model Tabla scolara. Cumpara online.

În zona de sufragerie sau bucătărie, aceste folii sunt perfecte pentru notarea listelor de cumpărături, a programărilor importante sau detalii legate de organizarea programului familiei. Astfel, economisești hârtia consumată la mesajele pentru ceilalți membrii ai familiei sau la listele făcute în grabă.

Holul casei sau zona de oaspeți poate fi înfrumusețată cu un mesaj de bun venit sau un gând bun, pe care ceilalți îl vor aprecia negreșit. Pentru cei care lucrează de acasă, este un accesoriu foarte util biroului. Tabla te va ajuta să nu uiți lucruri importante, să îți organizezi programul sau pentru notițe rapide, dar și pentru a păstra amintiri sau mesaje dragi.

La birou

Spațiul în care te întâlnești cu ceilalți colegi pentru a plănui strategia de lucru, pentru a genera noi idei sau soluții, va beneficia extrem de mult de o astfel de folie de tip tablă. La îndemâna oricui pentru a explica sau a realiza prezentări, dar devine foarte utilă în cazul training-urilor sau a cursurilor de orice fel.

Mai mult, bucătăria sau spațiul comun de relaxare este o zonă foarte bună pentru anunțuri sau mesaje de interes general, dar și pentru o notă creativă de relaxare.

Alte spații

Dacă am povestit deja de școlile, grădinițele sau creșele care au adoptat foliile de tip tablă școlară, ei bine serviciile de tip after-school vor beneficia la fel de mult de acestea. Spațiile în care învață cei mici trebuie să stimuleze atât gândirea practică și înțelegerea mediului înconjurător, dar la fel de mult trebuie să invite la creativitate.

În grădinițe, creșe sau ateliere creative, aceste folii ajută la menținerea interesului pentru subiectul discutat, dar sunt și cele care stimulează extrem de mult creativitatea. Curțile de joacă, în care cei mici își petrec pauzele sunt de asemenea perfecte pentru foliile de acest tip, cu condiția ca acestea să fie plasate într-un loc umbrit, la temperaturi de peste 10℃.

Creează un spațiu creativ pentru cei mici cu ajutorul foliilor de tip tablă școlară și susține dezvoltarea imaginației lor! 

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu