Grafică surprinzătoare și modele de tapet inedite, menite să-ți creeze o lume interioară nouă, reunite în colecția Marimekko 06 de la Jannelli & Volpi

Avatar

Pentru mulți dintre noi, acasă este locul de suflet, locul de refugiu unde ne dorim să ne îndrepăm după o zi istovitoare de muncă, când căutăm liniștea, dar și atunci când vrem să ne sărbătorim reușitele, bucuriile. Un astfel de loc, atât de personal, trebuie să fie realizat în conformitate cu personalitatea noastră, cu gusturile noastre în materie de design interior și, desigur, cu trendurile actuale. 

Noua colecție de tapet de la Jannelli & Volpi, Marimekko 06 este alegerea potrivită pentru amenajarea clasică și modernă a locuințelor, fiind pretabilă pentru mai toate gusturile. Marimekko 06 prezintă o serie de modele de tapet inedite, create având la bază un stil atemporal, inspirat din decoruri finlandeze istorice, de peste 70 ani, precum și moderne și unice. 

 Cu ajutorul tapetului din această colecție vă puteți crea o nouă lume interioară, bazată pe modernism și inovație în materie de design interior. Modelele din Marimekko 06 de la Jannelli & Volpi sunt realizate de designeri autohtoni renumiți, precum Maija Isola, Aino-Maija Metsola și Carina Seth Andersson, iar colecția reprezintă cea de-a 6-a colaborare reușită între producătorul italian Jannelli & Volpi și Marimekko, a căror scop comun este acela de a aduce culoare și bucurie în viețile și casele oamenilor, prin tapet cu design invoator, colorat și unicat. Jannelli & Volpi utilizează cea mai bună tehnică posibilă, astfel încât să răspândească cultură grafică a modelelor prețioase și exclusive create de Marimekko. 

Colecția prezintă patru teme majore: floral, geometric, animalier și fantezie.  Grafică florală prezintă numeroase modele care conțin desene cu diferite tehnici de pictură. Selecția de modele florale sau de inspirație peisagistică este exprimată în acuarelă sau creion, emanând bucuria vieții și toată dragostea pentru natură delicată și puternică. Tema geometrică minimalistă este în esențialitatea ei elegantă, minimalistă, potrivită spațiilor de dimensiuni reduse, unde dorim să creăm senzația optică de mărire. 

Marimekko 06 – o colecție cu un stil actual, potrivită pentru amenajarea oricăror spații private și publice, dedicată tuturor celor care iubesc spiritul de basm și imaginar. Pășește într-o lume diferită și distractivă, care depășește orice realități contemporane. 

Colecția conține și modele potrivite pentru amenajarea camerelor copiilor și a tinerilor. Descoperă toate modelele pe site-ul Axelen

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu