Fototapet || Imprimă-ți personalitatea

Avatar
fototapet Daniel Geier axelen

A venit vara şi cu siguranţă deja te-ai întrebat ce modificări ai putea aduce locuinţei pentru a-i da un aer proaspăt şi o amprentă personală.
Dacă ai nevoie de surse de inspiraţie, îţi propunem un proiect simplu, decorarea pereţilor cu un fototapet 3D. Astfel, vei avea un efect vizual rapid, fără complicaţiile şi bugetele necesare unei modificări majore.

fototapet floral colorful axelen

Tapet cu efect 3D, model floral. Cumpara acest model de tapet de aici.

Fie că îţi doreşti să redecorezi livingul, bucătăria sau unul din dormitoare, alege din modelele de fototapet disponibile pe www.axelen.ro şi crează-ţi universul dorit. Acesta se aplică ușor, pe peretele curat şi are o rezistenţă îndelungată.

fototapet colorful axelen

Fototapet colectia Colorful. Cumpara online acest tapet de aici.

Livingul este încăperea în care primiți oaspeții și în care se reuneşte zilnic familia. De aceea este cea căreia merită să îi acorzi cea mai mare atenție, motiv pentru care ar trebui amenajată conform personalității membrilor familiei dar ţinând cont şi de tendințelor actuale.

fototapet behang express axelen colorful

Un model care va atrage toate privirile! Extrem de viu si de realist, transpune natura in incaperea in care este montat. Cumpara-l online de aici.

Dormitorul este locul unde cauţi liniştea şi relaxarea, prin urmare şi decorul trebuie să inspire acelaşi lucru. Ce ar putea fi mai potrivit decât un decor floral bogat, cu detalii atât de bine surprinse încât parcă simţi mirosul florilor?

tapet-floral-axelen

Fototapet 3D pentru dormitor. Vezi acest model de tapet pe site.

Camera copiilor sau a adolescenţilor va fi decorată ţinând cont de preferinţele şi pasiunile acestora. Cei mici sunt atraşi de lumea poveştilor, culori şi animale. În schimb, adolescenţilor li se potriveşte un decor geometric, simplist sau abstract.

fototapet Leola Douce Wiese axelen

fototapet Daniel Geier Axelen

Fototapetul are un rol decorativ, personalizat, asemeni unei poze de mari dimensiuni, având însă calitățile tehnice și rezistența în timp a unui tapet clasic. Datorită proprietăților de lavabilitate care permit curățarea acestuia inclusiv cu o cârpă ușor umezită, poate fi întreţinut timp îndelungat. Fototapetul permite pereților să respire, iar dacă aceştia nu au fost afectaţi înainte de montaj de mucegai şi umezeală, acesta nu va dezvolta ciuperci şi bacterii.

Alege povestea care ţi se potrivește, bucură-te de atmosfera unei grădini de vară, retrăieşte experiența din vacanţa preferată, admiră detaliile unei flori sau păşeşte în lumea magică a poveştilor.

fototapet Daniel Geier axelen

Tapet Rasch colectia Young Artists. Dimensiune totala 372 x 280 cm. Vezi detalii aici.

Cu o mulțime de opţiuni pentru un decor unic, imprimă-ţi personalitatea în locuinţă cu fototapetul realist şi vei avea un proiect de amenajare reuşit!

Avatar
Axelen Axelen

axelen-parchet-boen-6

Lasa un comentariu