FOTOTAPET CIRCLE OF LIFE: Utilizarea mandalelor în designul interior

Avatar

Îți amintești acel moment când ai intrat în casa unui prieten, într-un birou sau chiar în propria ta casă și ai simțit brusc liniște, te-a făcut să te simți în siguranță și fericit fără niciun motiv aparent? Pentru aceste emoții și trăiri există o explicație.

Obiectele, culorile sau formele care ne înconjoară joacă un rol în viața noastră și ne pot ajuta să ne modelăm personalitățile și dispozițiile. Unii experți propun o abordare a interiorului casei care urmează un sistem de amenajări spațiale cu scopul de a crea armonie și un flux lin de energie.

Integrează în casa ta puterea de vindecare a mandalelor

Noi însă, vă propunem o modalitate inedită de a transforma mediul de acasă într-unul reconfortant, orientat spre spiritual și calm, care să vă ajute să vă calmați emoțiile, să vă liniștiți și să vă revitalizați la finalul zilei: Colecția de fototapet Circle of Life de la Behang Expresse.

Mediul de acasă este locul care ne poate influența starea de spirit, starea de sănătate și nivelul de stres. Folosirea mandalelor în designul și decorul casei este o modalitate excelentă de a infuza energia acestui simbol spiritual de meditație în casa ta.

Mandalele provin din India și sunt o reprezentare spirituală simbolică a cosmosului. Acest tip de reprezentare grafică este foarte populară în budism și hinduism. Din sanscrită, cuvântul este tradus literal ca „cerc” iar funcția lui principală este una de susținere și inducere a stărilor de meditație și relaxare.

Cercul este un simbol universal pentru spiritualitate și continuarea vieții iar când vine vorba de mandale, aveți multe opțiuni de utilizare a lor în designul și decorul casei.

Formele lor au semnificații diferite însă este suficient doar să te uiți în centrul designului și să îți relaxezi mintea. Paleta de culori este aleasă perfect pentru a se integra ușor în orice amenajare.

Colecția Circle of Life încorporează mandale și elemente ale naturii în modele de tapet spectaculoase, unele în stilul Circle, pentru a da un accent vibrant pereților simpli.

Alege din modelele colecției cel cu care rezonezi cel mai bine și dă o notă distinctă casei tale.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu