Etro, alegerea perfectă pentru o casă modernă

Axelen

Știi deja că tapetul este cel mai accesibil și rapid mod de a-ți redecora pereții interiori și ești în căutarea unor modele frumoase și la modă. Însă tendințele se schimbă de la an la an și de aceea nu este ușor să alegi tapetul potrivit. Apoi, se schimbă și dorințele noastre la fel de des și de aceea parcă ai o mică temere în a lua decizia finală.

Dar știm noi cum e mai ușor să alegi modelul de tapet care să te mulțumească mult timp și să nu-ți mai pui întrebarea ” oare nu era mai bine dacă…?”. Iar acest model este prezent în colecția Etro care vine în întâmpinarea ta cu o linie impresionantă de tapete. Etro a lucrat la primele modele de tapet în parteneriat cu producătorul german Rasch din dorința comună de a stabili un nou punct de referință în ceea ce privește excelența în domeniul design-ului interior.

Tapet Rasch colectia ETRO

Arnica, Jovis, Leucio și Clorinde sunt cele patru teme din colecția Etro, care conțin modele florale, pline de semnificații istorice, dar și imprimeuri cu dungi care reprezintă o reinterpretare clasică a țesăturii de damasc.
Tapet Rasch colectia ETRODacă ești pasionat de istorie atunci optează pentru modelele Arnica și Jovis din cașmir care reprezintă o nouă interpretare a sofisticatelor modele textile din secolul al XVIII-lea. De asemenea, aceste modele au un design iconic care stă la baza patrimoniului celebrei mărci. Colecțiile sunt disponibile în șase culori.

Tapet Rasch colectia ETRO

Cu puțină imaginație, căminul tău poate căpăta aerul unei case de aristocrați datorită colecției clasice Leucio a cărei țesături de damasc creează un efect de vechi atât în ceea ce privește motivele, cât și fundalul. Această colecție este și ea disponibilă în șase culori.

Tapet Rasch colectia ETRO

Dacă îți place să-ți petreci timpul liber în natură atunci trebuie să știi că tapetul floral este la modă în acest an. Îți recomandăm să alegi modelele Clorinde care au un aspect luxuriant datorită țesăturii de damasc și a imprimeurilor florale. Contrastul în luciu dintre model și fundal adaugă profunzime și bogăție, în timp ce design-ul floral distinctiv conferă luminozitate. Această colecție este disponibilă în patru culori.

Tapet Rasch colectia ETRO

Tapet Rasch colectia ETRO

Combinațiile inedite, culorile sofisticate și motivele antice fac ca întreaga colecție Etro să creeze un aspect luxuriant și plăcut în orice încăpere. Tapetul Etro oferă un aer sofisticat caselor moderne și sunt un must have pentru toți iubitorii de frumos.

Axelen
Axelen

Dormitor decorat cu tapet cu romburi

Lasa un comentariu