ELIE SAAB: DE LA VESTIMENTAȚIE LA DESIGN INTERIOR

Avatar

“Din colțurile ascunse ale Beirutului până la clădirile sofisticate ale Parisului și alături de eleganța și calitatea lucrului italian bine făcut, am găsit frumusețea arhitecturii și a naturii și am tradus-o în limbajul designului de interior. Am definit moda în plăcerea texturilor și ne-am imaginat noi experiențe și spații care ne duc înapoi la originile frumuseții. Prima colecție exclusivă de Elie Saab și Zambaiti Parati.”

Tapet Zambaiti colecția Elie Saab, cod Z64875

Renumitul designer Elie Saab a fondat brandul care îi poartă numele la vârsta de doar 18 ani, devenind unul dintre cei mai renumiți creatori de modă libanezi din lume, cu ateliere la Paris și Beirut. Un brand, un stil aparte, care de-a lungul anilor s-a ramificat în diverse sectoare, de la haute couture la prêt-à-porter, rochii de mireasă, parfumuri și ochelari, până la cel mai recent proiect al său, Elie Saab Maison, linia pentru decorarea casei și a interiorului.

Acest proiect își extinde acum portofoliul, completând ofertele pentru casă printr-o colecție inedită de tapet născut din colaborarea cu Zambaiti Parati, o afacere de familie italiană specializată în tapet de peste 50 de ani.

Tapet Zambaiti colecția Elie Saab, cod Z64815

O colaborare care dezvoltă și îmbunătățește proiectele de înaltă calitate ale lui Elie Saab printr-un parteneriat destinat să stimuleze afacerile din sectoarele casei și ospitalității, creând atmosfere de lux pentru designul interior. Totul trece prin abilitățile tehnice și structurale ale lui Zambaiti Parati, oferind o calitate unică și creativitate fără compromisuri.

Tapet Zambaiti colecția Elie Saab, cod Z6490

Inserțiile de cristale aplicate desăvârșit de frumos în unele modele, asigură acel plus de eleganță, discret și fără a părea încărcate. Pereții prind viață prin geometriile inedite iar elementele argintii și aurii aduc acea plus-valoare specifică brandului Zambaiti.  Echipa creativă a Zambaiti Parati și viziunea artistică a lui Elie Saab au dus la proiectarea unor modele inspirate din creațiile de modă ale mărcii folosind materiale exclusive ale producătorului de tapet italian.

Prima colecție Elie Saab Maison este confecționată sub direcția artistică a arhitectului Carlo Colombo, cuprinzând modele de tapet distincte, variind de la geometrii inspirate din Art Deco până la decoruri orientale, de la flori și natură la marmură și piatră. O putem numi un proiect complet de design interior, pentru mediile rezidențiale dar și pentru sectorul ospitalității și proiectele contract.

Tapet Zambaiti colecția Elie Saab, cod Z64848

Bogată în culori și nuanțe cu modele create cu efect  „clarobscur”, folosit pentru a adăuga o senzație realistă, detaliile savoir-faire și elegane ale brandului Elie Saab fuzionează perfect cu arta exclusivă și experiența Zambaiti Parati pentru a aduce glamour în interioarele pretențioase.

Cu un stil unic, concepută pentru a aduce farmecul exclusivist al lumii Haute Couture în inima casei, această colecție își propune să creeze interioare de lux și propune un concept care să reflecte eleganța și unicitatea, cu un edge menit să inspire designerii de interior să își depășească limitele creativității.

Colecția este creată folosind substraturi de calitate fabricate cu certificare Bs2-d0. Din acest motiv, modelele sunt eligibile pentru utilizare în hoteluri, holuri, camere de hotel, restaurante și în orice locatie în care materialele trebuie să fie certificate și rezistente la foc.

Tapet Zambaiti colecția Elie Saab, cod Z64888
Tapet Zambaiti colecția Elie Saab, cod Z64841

Te invităm pe site pentru o călătorie în lumea interioarelor exclusiviste ale colecției Elie Saab.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu