Eleganță și modernism, în cele mai noi colecții lansate de Zambaiti Parati

Avatar

Atunci când spui Zambaiti Parati, la ce te gândești?

Te gândești la 50 de ani de calitate, inovație și eleganță a tapetului italian. În fiecare an, compania creează colecții de tapet inspirate de tendințele pieței și aduce în prim plan valorile brandului în simbioză perfectă cu modernismul solicitat în designul de interior, combinând designul contemporan cu un vinil foarte rezistent.

Colecția Trussardi 6

Lucrul bine făcut este împins spre continuitate. De la primele colecții, Trussardi a reprezentat un reper important în ceea ce privește tapetul rezidențial și contractual, propus de Zambaiti.

Zambaiti Parati continuă să-și exprime creativitatea și impulsul comercial orientat întotdeauna spre piețele internaționale, confirmându-și parteneriatul cu marca istorică Trussardi pentru a crea o nouă colecție de eleganță atemporală.

Punând în perspectivă cerințele pieței în materie de design interior, colecția Trussardi 6 încurajează prin modelele ei, vopseaua decorativă aparentă, panourile decorative, precum și elementele clasice sau geometrice.

Avantajul principal în utilizarea tapetului vopsea decorativă este că vei știi exact ce culoare și textură va avea peretele tău, integrându-l astfel optim în atmosfera camerei.

Tapetul panou decorativ vine să susțină amenajarea, oferind același impact vizual de efect al acestor elemente, în condiții de aplicare și întreținere reduse, pe termen mediu și lung.

Vezi video:

Colecția Lamborghini 2

Ce faci atunci când prima colecție are succes?

Creezi mai departe.

Cu multă susținere și inspirație, Zambaiti în colaborare cu Lamborghini, dezvoltă o nouă colecție iconică, inovatoare și dinamică. Tapetul Automobili Lamborghini 2 se poziționează ca fiind un produs de calitate superioară, fabricat în întregime în Italia, utilizând tehnologia de ultimă generație.

Fidel spiritului inovator Lamborghini, această colecție introduce cu mândrie noi tendințe în decorul casei, folosind elemente metalice și geometrice, reprezentative brandului Lamborghini.

Vezi video-ul de prezentare:

Colecția Metropolis 2

Noua colecție Metropolis aduce prospețime în spațiile interioare fiind inspirată de orașele moderne care se dezvoltă și încorporează din ce în ce mai mult natura, mai ales în interior.

Prin designul său contemporan, cu texturile și culorile unice, amintește de elementele naturale și creează amenajări elegante, în concordanță cu vremurile actuale.

Vezi video:

Zambaiti Parati aduce eleganță și un rafinament atemporal pentru spațiile interioare iar noi te invităm să descoperi mai multe texturi, modele și culori pe site-ul axelen.ro.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu