Descoperă soluția inovatoare de finisare a pereților – Systexx Comfort V16

Axelen

Dacă ești în căutare de idei pentru decorarea sau finisarea pereților, ai ajuns exact unde trebuie. Fie că vrei să decorezi un spațiu nou sau să renovezi pereți mai vechi, ai la dispoziție o soluție rapidă și eficientă! În funcție de nevoie, colecția de tapete din fibră de sticlă Systexx Vitrulan este soluția de înaltă calitate,  care te ajută să obții rezultate impecabile rapid și curat.

Descoperă în continuare, soluția profesională pentru finisarea pereților care te ajută să economisești și să renovezi orice perete.

 

Modelul Systexx Comfort V16 – un tapet inovator pentru amenajarea interioară

Tapetul din fibră de sticlă Systexx Comfort V16 este un tapet care se aplică peste tencuiala finisată și te ajută să obții un decor impecabil repede, curat și mai ales economic. Acesta acoperă imperfecțiunile, conferind peretelui un aspect uniform și te ajută să reduci costurile obișnuite cu gletul, primul strat de vopsea și manopera aferentă acestora.

Modelul Systexx Comfort V16 se poate aplica pe suprafețe foarte diverse precum: perete și tavan, lemn, plăci ceramice, rigips și ghips, fibrolemnoase sau aglomerate, suprafețe din oțel, plăci OSB. În cazul aplicării pe suprafețe care includ și anumite rosturi, acestea vor fi umplute și netezite, astfel încât să poată rezulta o suprafață netedă, uniformă.

Poți apela la acest model cu încredere, pentru finisarea spațiilor rezidențiale, dar și a celor publice, precum birouri, spitale sau localuri, datorită rezistenței, a versatilității sale și a ușurinței de aplicare.

tapet fibra de sticla  Systexx Comfort V16

Avantaje

Avantajele utilizării acestui tip de tapet sunt date de ușurința aplicării, dar și de economia în ceea ce privește materialele complementare utilizate. Tapetul se aplică peste tencuiala finisată, fără a mai fi nevoie de glet și primul strat de vopsea. Astfel, economisești până la 40% din timpul și banii pe care îi dai în mod normal pe adezivi, glet și manoperă. Montarea tapetului se face ușor, datorită stratului de adeziv deja aplicat pe dosul fâșiei, activabil la contactul cu apa.

Pigmenții de înaltă calitate și materialul din care este realizat, asigură mereu un aspect impecabil, protejând peretele de șocuri, crăpături sau de mucegai. Nu doar că susține un mediu curat, ce nu permite dezvoltarea de alergeni, dar este și certificat pentru a fi folosit in spitale si spatii publice, fiind rezistent la foc și produse agresive de curățat.

Aplicare

Datorită stratului de adeziv deja existent pe dosul fâșiei, se montează foarte ușor și rapid. Este alegerea ideală datorită faptului că își păstrează forma în timpul aplicării: nu se dilată și nu se contractă, rezultatul final fiind mereu unul perfect. Mai mult, orice lucrare de finisare a pereților este curată și rapidă, fără deranjul dat de soluțiile de finisare tradiționale.

Pentru suprafețe mici, poți apela la o aplicare tradițională: cu o bidinea umezită în apă curată, udă spatele fâșiilor de tapet. Lasă să acționeze 1-2 minute și apoi poți să le aplici cu grijă pe perete. În cazul în care trebuie să acoperi suprafețe mai mari și vrei ca rezultatul să fie impecabil, apelează la mașina Aqua Quick de la Vitrulan, care te ajută să montezi până la 25m de tapet pe oră.

Întreținere

Tapetul Systexx Comfort V16 este ideal pentru finisarea impecabilă a pereților. Poate fi integrat cu bun gust în spații diverse, de la cel de locuit la cel de birouri sau spațiul public. În fiecare din aceste medii se va comporta la fel de bine, iar întreținerea sa este extrem de ușoară.

Aplicarea unei vopsele pe baza de latex peste tapetul din fibra de sticlă Systexx Comfort V16 conferă pereților rezistență la curățarea cu dezinfectanți și agenți de curățare. Permite igienizarea sa și prin faptul că vaporii de apă circulă și nu permite dezvoltarea de ciuperci sau bacterii. Poate fi curățat cu ușurință sau reîmprospătat ori de câte ori este nevoie și face parte din clasa tapetelor rezistente la foc.

Încearcă și tu tapetul din fibră de sticlă Systexx Comfort V16 și bucură-te de finisarea economică a pereților!

 

Ce tipuri de amenajări beneficiază cel mai mult de avantajele acestui tapet din fibră de sticlă?

tapet fibra de sticla

  • Spațiile publice – clinicile, birourile, grădinițele, sau cele din domeniul HORECA – vor fi complimentate de această soluție de finisare.
  • Tapetul este extrem de rezistent, din materiale non-toxice de înaltă calitate și are un aspect modern și versatil,
  • Întreținerea sa va fi la fel de ușoară ca și finisarea pereților. Mai mult, tapetul este perfect pentru a menține un aer sănătos, indiferent de mediu.  
  • Calitatea sa de a fi rezistent la agenții agresivi de curățare, îl face perfect pentru orice tip de spațiu.

Haide să nu depinzi de talentul (sau lipsa talentului) meșterului în finisarea pereților tăi. Ai un produs durabil care te ajută să te ocupi chiar tu de acest lucru! Dacă ai nevoie de sprijinul nostru în alegerea celei mai bune soluții pentru proiectul tău, îți stăm cu drag la dispoziție – contactează-ne aici.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu