Decoreaza rapid orice incapere cu tapetul Elegantza

Axelen

Am gandit cea mai recenta colectie de tapet decorativ de stoc Elegantza 2016, astfel incat sa raspunda unui set cat mai mare de nevoi de decorare. Astfel ca in aceasta colectie gasesti modele de tapet vintage, florale, cu aspect de beton, de lemn, caramida sau piatra, modele clasice sau uni care pot fi folosite in decorarea camerelor rezidentiale, dar si a barurilor, cafenelelor, camerelor de hotel sau a restaurantelor.

Astfel, poti crea un design floral, urban sau te poti inspira din alte idei de amenajare.

Living decorat cu tapet floral mov

Living decorat cu tapet floral mov. Vezi detalii despre acest tapet aici. 

Poti crea un decor industrial urban cu ajutorul unui tapet cu aspect de piatra, montat pe unul dintre peretii bucatariei, de exemplu, sau pe un perete al cafenelei.

Bucatarie decorata cu tapet cu aspect de piatra.

Bucatarie decorata cu tapet cu aspect de piatra. Vezi detalii despre acest tapet aici. 

Tapetul clasic din acest catalog poate decora inclusiv camere de hotel sau baruri si cafenele, pentru ca am ales si modele din vinil, superlavabile, care sunt rezistente la frecare si zgarieturi. Daca ai un hotel si esti interesat sa il decorezi vezi pe site-ul nostru toate modelele de tapet pentru hotel.

Living decorat cu tapet clasic

Living decorat cu tapet clasic. Vezi detalii despre acest tapet aici.

Poti vedea in fotografiile de mai jos cateva idei de amenajare pornind de la tapetul din aceasta colectie, iar pe site-ul nostru, aici, poti sa vezi toate modelele. Daca ti-a placut un model de tapet si vrei sa il folosesti sau ai intrebari referitoare la produsele noastre, suna-ne la 0740-077232, sau scrie-ne aici.

Această prezentare necesită JavaScript.

Axelen
Axelen

Living decorat cu tapet floral rosu cu negru

Lasa un comentariu