De ce sa alegi tapetul din fibra de sticla Systexx?

Axelen

Probabil nu v-ați pus niciodată această întrebare. Iar motivul este unul foarte simplu: pentru că este posibil să nu știți de existența tapetului din fibră de sticlă Systexx. Noi știam de el și credeam că știm să răspundem clar la întrebarea ”De ce Systexx?” Asta până într-o zi, când am primit vizita producatorilor  Vitrulan din Polonia, cei care ne-au furnizat și mai multe răspunsuri la această întrebare.

Așadar… ”De ce Systexx?”

Consolidează pereții și tavanele

Este un tapet care previne apariția crăpăturilor și le acoperă pe cele existente. Crește rezistența mecanică a peretului cu 40%. Datorită proprietăților mecanice deosebite, acest model de tapet poate acoperi crăpături de până la 3 mm pe vertical și până la 1.4 mm pe orizontal.

SYSTEXX_Active_S38_Room_03_small

Rezistă la foc

Pe lângă prieten, s-a dovedit că focul poate fi un dușman de temut. Iar în spațiile publice, distrugerile pot fi dureroase. Tocmai de aceea, aici, unde siguranța populației este deosebit de importantă, deosebit de importantă devine și calitatea materialului de pe pereți. În cazul unui incendiu, tapetul Systexx nu emană fum sau substanțe periculoase și toxice în timpul arederii.

Asigură climat perfect pentru sănătate

Tapetul din fibră de sticlă Systexx aduce îmbunătățiri aerului din încăpere, lăsând pereții să respire și fiind prietenos cu persoanele cu alergii. Este ideal pentru spațiile rezidențiale, birouri, școli sau spitale.

SYSTEXX_Premium_025_Room

Foarte ușor de aplicat

Nu este nevoie de adeziv pentru montarea tapetului, pentru că adezivul este deja aplicat pe spatele materialului și se activează în contact cu apa. Împreună cu mașina de aplicat tapet Aqua Quick, se pot monta până la 25 mp de tapet/oră, astfel că economisiți timp și bani.

20161125_121021

O mica demonstrație despre cât de ușor poate fi aplicat acest tapet ne-a fost făcută de către reprezentantii Vitrulan. O puteți urmări și dumneavoastră.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu