De ce să alegi parchetul Boen?

Avatar

O viață conștientă este o viață deliberată și bine gândită. Asculți, observi și apoi alegi. Te întrebi de ce faci ceea ce faci, analizând motivele care stau în urma acțiunilor pe care le faci.

A trăi o viață conștientă înseamnă a fi activ în evaluarea activităților, deciziilor și opțiunilor tale. După această idee s-au ghidat și specialiștii Boen care au dezvoltat întregul proces de producție ținând cont de modificările climatice la nivel mondial, la reducerea reziduurilor, oferind în același timp un produs modern, ușor de instalat și de întreținut.

Însă așa cum vă spuneam aici, parchetul nu este doar un parchet, este cea mai mare piesă de mobilier din casă, cu care intrați cel mai des în contact, mergând pe jos din cameră în cameră.

Mai jos vă prezentăm motivele pentru care vă recomandăm să alegeți parchetul Boen, pe langă calitate, inovație și respectul față de natură.

 

Cel mai bun copac

Majoritatea furnizorilor de podele cumpără lemn din aceeași fabrică de cherestea de unde industria mobilei își cumpără materiile prime. Industria mobilei plătește un preț ridicat pentru a obține cea mai bună calitate a lemnului. Însă Boen deține propriile fabrici de cherestea, care taie exclusiv buștenii, folosind în acest fel întregul copac. Prin urmare oferă un parchet cu o varietate de gradări, fiecare bucată fiind unică.

 

Rezistă schimbărilor climatice

În cadrul fabricilor de cherestea Boen procesul de uscare este controlat chiar de la începutul producției pentru a împiedica crăparea parchetului atunci când este instalat, ceea ce se poate întâmpla din cauza schimbărilor climatice. Alți furnizori de parchet pierd controlul asupra acestui proces deoarece cumpără materii prime în care procesul de uscare a început deja, de obicei între 18-20% RH, înainte de a începe producția.

Boen își dorește să ofere cea mai bună calitate pe piață, așadar au preluat controlul încă de la început în ceea ce privește condițiile lemnului folosit în producția de parchet.

O mare varietate de tratamente și culori de suprafață

Aspectul și durabilitatea pardoselilor sunt influențate de tratarea suprafeței parchetului și reprezintă o alegere importantă. Boen oferă patru tratamente de suprafață, însă câștigătorul este Live Pure, un finisaj lăcuit ultra mat, care aplicat pe parchet arată și se simte aproape ca unul netratat și nu necesită întreținere.

În urma unor testări, specialiștii Boen au ajuns la concluzia că aplicarea mai multor straturi subțiri de lac măresc durabilitatea suprafeței. Așadar, pe parchetul Boen se aplică 6 straturi subțiri de ulei sau lac, față de alți producători care aplică straturi mai puține dar mai groase.

Toate colecțiile de parchet beneficiază de tratamentul de suprafață Live Pure, care oferă un aspect natural parchetului și menține culoarea termen îndelungat. Live Pure este o soluție care protejează parchetul de praf, murdărie și agenți chimici, având un factor de protecție UV mai ridicat decât alte lacuri sau uleiuri.

 

Ușor de instalat

Pentru a vă oferi cea mai ușoară și cea mai bună experiență de instalare au fost alese cele mai bune două sisteme patentate de blocare pentru parchet. Marginea lungă a panoului utilizează profilul de încredere click de la Unilin, iar pe partea scurtă, cea mai recentă articulație de 5G de la Välinge care asigură fixarea. Folosirea acestor două îmbinări superioare fără adeziv economisește timpul și frustrările făcând fiecare instalare ușoară.

 

În ultimii ani, compania Boen a avut o creștere organică și a reușit să câștige clienți prin calitatea produselor și prin investiții continue în dezvoltarea producției, devenind unul dintre cei mai mari și mai moderni producători de podele din lemn de esență tare din Europa.

Pentru a vedea colecția de parchet Boen vă așteptăm în showroom-ul nostru din București, Bulevardul Unirii nr. 73, telefon: 021-32.64.647, 0752-148.143, 0749-070.795.

 

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu