Cum transformăm biroul într-un spațiu zen cu ajutorul tapetului decorativ?

Axelen

Nu de puține ori biroul este considerat un spatiu anost, destinat lucrurilor  serioase, administrative. Ca atare, tindem să alegem culori neutre sau închise, mobilier minimalist și puține accesorii sau chiar deloc. Dar oare nu acesta ar putea fi unul dintre motivele care ne fac să ne dorim să petrecem cât mai puțin timp la birou? Ce-ar fi să schimbăm viziunea noastra asupra acestui spațiu?! Și, implicit, și aspectul lui?!

PH_AMB_Sempre_05_LW

Cu puțină imaginație, biroul poate deveni un spațiu plin de energie pozitiva și în care să ne facă plăcere să revenim. Cel mai bun început este să-l înconjurăm de ceva frumos, pentru momentele când zăbovim cu ochii pe pereți de exemplu, căutând o soluție. Iar aici intervine magia tapetului!

Z6218-Z6217

De exemplu, unul dintre modelele tapetului Tapet Eijffinger, colecția Masterpiece, poate fi exact ceea ce avem nevoie atunci când lucrăm și trebuie să ne concentrăm mult, dar și într-un moment de răgaz între calcule și idei. Modelul cu norișori funcționează ca o terapie, o escapadă pentru privire.

Asortat cu obiecte de mobilă de culoare deschisă, câteva obiecte decorative simpatice, plante sau flori, creează ambientul perfect!

Masterpiece-358125

Tot de la Eijffinger, colecția Grenada amintește de o ploaie tropicală scurtă, cu raze de soare ce răzbat printre nori și te învăluie cu stropi răcoritori de culoare. Cu acest tapet, o lampă elegantă și o măsuță și două fotolii șic, puteți crea cu ușurință un colț pentru discuții de business cu vizitatorii dvs. la fel de serioase cum sunt de obicei dar mai relaxate.

367027

Iar pentru cei pragmatici dintre dumneavoastră, care doresc să acopere într-un mod ingenious unul dintre pereții biroului, sugerăm tapetul 3D. Un model original ar fi cel care redă aspectul unei biblioteci. Este un model deosebit de realistic cu ajutorul căruia puteți realiza un decor special.

 

Deci, da, tapetul poate fi o soluție excelentă pentru birou, nu-i așa? Avem mai multe modele pe care le puteți alege și vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru detalii.

http://www.axelen.ro/tapet/tapet-office/?p=7http://www.axelen.ro/tapet/tapet-office/

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu