Cum să-ți decorezi casa în dungi într-un mod creativ

Axelen

Din multitudinea de modele de tapet, cele în dungi se numără printre cele mai căutate. Mai ales de către cei care au înțeles că dungile creează senzația de continuitate și conferă dinamică specială spațiului. Noua colecție Etro include câteva modele de tapete în dungi pe care te invităm să le descoperi în continuare pentru că îți vor oferi soluții la care nici nu te-ai gândit până acum.

Sufrageria

Dacă ai o sufragerie spațioasă și dorești să evidențiezi acest aspect, atunci recomandăm tapetul cu dungi pe verticală care trebuie aplicat din podea până în tavan. Lățimea benzilor este esențială când alegi tapetul, pentru că dungile foarte subțiri crează un spațiu supraîncărcat din punct de vedere vizual. De aceea, este bine să alegi dungile late, din culori deschise care conferă o atmosferă plăcută și elegantă camerei de zi. Modelul cu dungi late alb și gri din colecția Etro este perfect pentru o locuință modernă, reprezentând totodată o reinterpretare clasică a țesăturii de damasc.

515909_638_0

Dacă totuși îți plac culorile mai închise, atunci este recomandat să alegi un singur perete din sufrageria ta pe care să-l decorezi după bunul plac. Astfel, încăperea nu va arăta întunecată și încărcată și îi vei da un aer clasic și stilat cu aceste modele din colecția Etro:

515916_638_0

Dormitorul

Dormitorul este camera cea mai importantă din toată casa pentru că acela este locul unde oamenii se odihnesc sau se relaxează. Astfel, este important să-i acorzi cea mai mare atenție și să alegi cu grijă modelul de tapet și culorile. Simplitatea este rețeta succesului în cazul dormitorului și de aceea recomandăm dungi din aceleași culori, dar în nuanțe diferite. Noua colecție Etro vine în întâmpinarea clienților cu noi modele luxuriante care, datorită contrastului dintre textură și fundal, conferă dungilor un ușor efect 3D.

517705_640_0

517712_640_0

Biroul

Dacă vrei să dai randament maxim la locul de muncă, și biroul trebuie amenajat astfel încât să te inspire și să-ți sporească creativitatea. Dacă preferi contrastele puternice, îți recomandăm tapetul cu dungi în culori mov și verde închis, cu ușor efect 3D, care creează o atmosferă liniștitoare și te va încărca de energia necesară pentru o zi de muncă.

517743_640_0

Așadar, decorarea pereților în dungi cu ajutorul tapetului din colecția Etro îți poți transforma casa și biroul rapid și simplu, obținând încăperi decorate modern și original.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu