Cum arata cea mai buna amenajare a unei locuinte private in 2014

Axelen
Amenajare living

Cea mai bună amenajare a unei locuințe private”, premiu acordat de prestigioasa revista Elle Decoration în cadrul evenimentului Elle Decoration Romanian Design Awards 2014 a fost câştigat de designerul Cristina Căpitanu, de la Lemon Interior Design, care este şi unul dintre clienţii noştri. Îi felicităm şi noi pentru acest premiu şi le dorim cât mai multe proiecte de succes în anii care urmează.

Proiectul câştigator, “Dorobanţi Villa”  transformă o casă veche, din 1938, într-o lume fantastică, reconstruită complet pe parcursul unui an de zile, de la fundații până la decorul spectaculos. Designul urban îmbină elemente din piatră și lemn în culori calde, luminoase, printre care se strecoară curajos piese de mobilier galben și verde. Muza proiectului „Dorobanți Villa” este stilul SoHo din Londra și New York. În cadrul proiectului a fost folosit într-una din camere şi tapetul cu aspect de piatră din colecţia noastră, Ideea 2015.

Vezi mai jos fotografii cu “Cea mai buna amenajare a unei locuinte private“.

Amenajare living Lemon Design

Am creat o lume feerica în cei 360 mp construiți pentru o casă de părinți tineri. Din punctul nostru de vedere nu există design fără funcționalitate, sunt întrepătrunse. Am folosit designul interior pentru a obține un produs cât mai util pentru proprietarul casei, pentru a se bucura de cât mai mult spațiu liber și luminos.

Când am gândit amenajarea ne-am concentrat pe designul pereților și luminilor și pe elementele pe care le dorim în spațiu, în acest caz lemnul și piatra. Pornind de la aceste elemente am folosit tapet din piatră, mozaic din lemn, finisaj de stucco, krion pentru băi. Pentru a încălzi și echilibra atmosfera am introdus lemnul de nuc, pielea și catifeaua. Pentru a separa etajele, în loc să folosim elementele tradiționale ca sticla și gips cartonul am gândit o delimitare prin lemn. Premiul Elle Decoration este o satisfacție ce reconfirmă toată munca și experiența trăite într-un an de construcție și câteva luni de amenajare. Cea mai bună amenajare a 5 dormitoare cu baie, doua bucătării și o terasă în care cinci oameni frumoși trăiesc fiecare clipă de acasă”, a declarat Cristina Căpitanu, designer Elle Decoration Awards.

Camera din cadrul proiectului Dorobanti Villa realizat de Lemon Design

Bucatarie din cadrul proiectului Dorobanti Villa realizat de Lemon Design

Baie din cadrul proiectului Dorobanti Villa realizat de Lemon Design

Terasa din cadrul proiectului Dorobanti Villa realizat de Lemon Design

 Lemon Interior Design colaborează atât cu companii imobiliare, cât și cu persoane private, proprietari ai apartamentelor/caselor. Mai multe lucrări din portofoliul lor puteţi vedea pe www.lemon.com.ro

Sursă fotografii:  www.facebook.com/LemonInteriorDesign

Citeste articolul in format PDF

Axelen
Axelen

Dormitor decorat cu tapet de lux

Lasa un comentariu