Colecţia Missoni: culori vii, combinaţii inedite şi modele neconvenţionale

Avatar

Decizia de a redecora nu este niciodată una ușoară. Implică bani, timp și mai ales idei. Pentru că, atunci când redecorezi, nu poți să începi de la zero cu o locuință goală, ci trebuie să îmbunătățești sau să schimbi ceea ce ai deja la dispoziție. Mai mult, într-o casă în care locuiesc mai multe persoane, trebuie găsită o soluție care să împace pe toată lumea.

În aceste condiții de unde să începi redecorarea? Știm noi: tapetul rămâne cel mai accesibil și cel mai rapid mod de a redecora. Folosirea tapetului pentru a redecora te scutește de multe bătăi de cap, întrucât acoperirea unui perete cu un model de tapet va schimba cu totul modul în care arată casa ta și vei descoperi că nici nu mai ai nevoie de altceva: tapetul a dat acel aer de ”je ne sais quois” pe care îl căutai locuinței tale.

Soluția perfectă: colecția Missoni – modele de tapet cât mai variate și îndrăznețe, potrivite oricărei personalități. Formele geometrice, elementele naturale, liniile în degrade se combină cu nuanțe de culori vii, umbre și contraste inedite. Distribuită în exclusivitate de Axelen, colecția Missoni a apărut în urma colaborării dintre firmele italiene Missoni și Jannelli & Volpi. Modelele sunt extrem de rezistente, superlavabile, ușor de aplicat și pot fi folosite atât acasă la tine cât și în industria ospitalității.

Dacă ai nevoie de idei pentru a redecora, iată recomandările noastre:

Pentru persoanele îndrăznețe, care nu se tem să experiementeze cu modele și culori necovenționale recomandăm un tapet cu forme geometrice, în combinații de culori inedite: de la mov închis la verde. Se potrivește atât pentru dormitor cât și pentru camera de zi.

ZigZagMulticolore_20064

ZigZagMulticolore10062

14

Dacă ești mai degrabă o persoană care preferă ceva mai clasic, recomandăm modelele de tapet cu linii în degrade. Tapetul se găsește pe mai multe culori: maro, gri și mov. Modelele se potrivesc unei personalități mai liniștite, care caută să dea un aer nou locuinței, fără însă a ieși prea mult în evidență. Modelul cu linii gri în degrade este ideal pentru o sufragerie mică, deoarece va da senzația că este mai mare și mai luminoasă.  Dacă, dimpotrivă, ai o sufragerie spațioasă,  modelul mov îi poate oferi un strop de culoare care să îi dea personalitate.

VerticalStripe_10072

VerticalStripe_10070

10072 ambient resisez

Pentru iubitorii de modele florale și de culori tari, mai rar folosite pentru decorațiuni interioare, colecția Missoni propune o serie de modele inspirate din elementele naturale și combinații de culori neconvenționale. Modelele sunt potrivite atât pentru redecorarea dormitorului, căruia îi va da un strop de romantism, cât și pentru sufragerie, unde pe perioada iernii vă veți simți ca în mijlocul unui câmp cu flori.

Oriental Garden_10015

10001 ambient resized

20014 ambient resized

Combinațiile inedite, culorile vii și modelele inspirate din natură fac ca întreaga colecție Missoni să dea un aspect inedit fiecărei încăperi.

Tapetele Missoni oferă un aer neconvențional, dar în același timp de bun-gust caselor moderne și sunt un must-have pentru cei care iubesc decorațiunile interioare și care caută să fie mereu în ton cu tendințele momentului.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu