Colecția de tapete decorative Escher, pentru împătimiții de artă structurală

Axelen

Pentru cunoscătorii de artă și pentru cei ce apreciază construcțiile imposibile ale lui M.C. Escher, această colecție le permite să își elibereze creativitatea și în designul interior. Colecția Escher este inspirată din operele artistului cu același nume, care au provocat intrigă, au uimit sau au inspirat lucruri minunate.

Faimos pentru perspectivele imposibile și lumile fascinante pe care le-a creat, M.C. Escher este unul dintre cei mai faimoși designeri grafici ai lumii, cu peste 2000 de desene, litografii și schițe. Lucrările sale – Metamorfoza I, II și III, Urcare și Coborâre sau Relativitate – sunt marcante în arta structurală. A realizat minunate lucrări realiste în perioada când a trăit în Italia, precum Castrovalva (1931). Deși a început studiile în Arte și Arhitectură, a rămas mereu pasionat de designul grafic, litografiere și jocul cu perspectivele și spațiile.

Lucrările sale continuă să uimească oameni și conțin urmele pasiunii sale pentru observație și studiul mediului înconjurător. Colecția Escher cuprinde tapete inspirate din operele care continuă să stârnească uimire și ne provocă să găsim soluții inedite și creative, sau ne permit să ne jucăm cu decorul.

Dacă îți dorești un spațiu ce te provoacă nu doar vizual, atunci află în continuare care sunt modelele cele mai populare de tapet din această colecție.

  • Up & Down – este inspirată din lucrarea ce redă extrem de bine pasiunea pentru arhitectura spațiilor imposibile. Artistul a comentat că nu se poate abține să nu se joace cu gravitatea și certitudinile incontestabile, iar acest lucru se observă în perspectiva lucrării.
Tapet model Up&Down

Vezi acest model de tapet aici.

  • Fluorescent Sea – contrastele puternice fac din această lucrare un tablou minunat de stări și momente. Simplu dar foarte bine detaliat, tapetul completează foarte bine cromatic diverse spații și dă o notă rafinată decorului.

Modelul Fluorescent Sea tapet Jannelli & Volpi

Modelul Fluorescent Sea este disponibil la comanda. Vezi modelul pe site.

  • Three Worlds – este lucrarea prin care artistul reușește să reprezinte interconectivitatea dintre cele trei entități (apa, plantele și animalele) folosindu-se din nou de un contrast foarte bine realizat. Fiecare entitate este foarte bine evidențiată iar imaginea de ansamblu este completă prin mirajul ce îl provoacă. Acest tapet este perfect pentru cei ce își doresc un decor apropiat de natură, atât prin elemente de design cât și prin culori.  

  • Bound of Union – inspirat din lucrarea realizată în 1956, care, deși nu conține aceleași jocuri vizuale provocatoare, este o lucrare cu frumusețe emoțională. Fiecare din cele două figuri se unește, de fapt, prin panglici, cu cealaltă și exprimă legăturile puternice ce leagă relațiile umane. Un tapet cu o poveste atât vizual artistică, cât și socială.

Model tapet Bound of Union disponibil la comanda pe site. Vezi modelul pe site.

  • Drawing Hands – artistul creează litografia impresionantă în 1948, la întoarcerea în Olanda. O perspectivă precisă și complexitate 3D precisă am păstrat și noi în modelul de tapet, cu care te poți juca pentru a obține decorul dorit.

Model tapet Drawing Hands, colectia Escher

Model Drawing Hands, colectia Escher. Comanda online pe site.

Fiecare model de tapet este realizat dintr-un vinil rezistent și lavabil. Poți alege dintre modele realizate pe panel-uri, iar în funcție de dimensiunea spațiului, îți punem la dispoziție mărimi cuprinse între 3 x 1.4 m și 3 x 3.4 m.

Dacă această colecție ți se pare perfectă pentru a completa designul interior, te ajutăm să alegi modelul potrivit sau cu orice fel de informații legate de procesul de comandă, instalare sau costuri.

Colecția Escher a fost realizată pentru un public care își dorește să ofere un aer deosebit și chiar fantezist designului interior. Datorită vinilului rezistent și ușor de întreținut din care tapetele sunt realizate, aceste modele se pretează pentru amenajarea unei locuințe, dar cu la fel de mult bun gust poate fi utilizat și în domeniul HORECA în diverse ambianțe.

Exprimă-ți pasiunea față de piesele marcante ale artei structurale și decorează-ți spațiul cu modelele din colecția Escher. Contactează-ne cu încredere pentru orice detalii sau suport în procesul de decorare.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu