Colectia de tapet Ideea – Tapet 3D si idei de amenajare

Axelen
Living decorat cu tapet floral rosu cu negru

Pentru ca varietatea de modele de tapet decorativ este atat de mare, noi realizam in fiecare an trei colectii de tapet de stoc, in care vei gasi cu siguranta un model care sa se potriveasca dorintelor tale. Anul acesta poti alege din 193 de modele noi de tapet de stoc, pe care ti le putem livra intr-un termen de 24 – 48 de ore, in limita stocului disponibil.

Colectia de tapet Ideea 2016:

Pe langa colectia Romantic 2016 si Elegantza 2016, cea mai recenta colectie, Ideea 2016, contine modele clasice, florale, cu dungi, vintage sau pentru copii, lavabile si superlavabile, potrivite atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru Horeca (in special modelele de tapet superlavabile si vinilice).

Tapet clasic rosu cu crem in living

Tapet clasic rosu cu crem-auriu, care poate fi folosit pentru amenajarea unui living, hol sau a unei camere de hotel. Vezi detalii despre acest model de tapet aici.

Modele deosebite sunt tapetele cu aspect 3D si care reprezinta carti, biblioteci sau tablouri. Ele sunt superlavabile, astfel ca pot fi folosite si in locatii HORECA, dar in zone ferite de riscul zgarierii.

Tapet cu aspect 3D de biblioteca

Tapet cu aspect 3D de biblioteca. Vezi detalii despre acest model de tapet aici. 

In colectia Ideea 2016 gasesti si modele de tapet pentru copii, realizate din hartie si fara nici un fel de substante daunatoare celor mici. Sunt cea mai simpla si rapida metoda de a crea un univers plin de magie si farmec pentru copii.

Tapet cu bufnite pentru camera copii

Tapet cu bufnite pentru camera de copii. Vezi detalii despre acest model de tapet aici. 

Poti vedea in fotografiile de mai jos cateva idei de amenajare pornind de la tapetul din aceasta colectie, iar pe site-ul nostru, in colectia Ideea 2016, poti sa vezi toate modelele. Daca ti-a placut unul dintre ele si vrei sa il folosesti in amenajarile tale sau ai intrebari referitoare la produsele noastre, suna-ne la 0740-077232, sau scrie-ne aici.

Această prezentare necesită JavaScript.

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu