Colecția Armani Casa – expresia rafinamentului în designul interior modern

Axelen

Creatorul de modă Giorgio Armani își transpune valorile sale despre un spațiu ce emană frumusețe și eleganță în designul interior. Cochetând cu designul de produs încă din anii ‘80, acesta realizează astăzi mobilier, sisteme pentru bucătărie, concepte de produs și tapete decorative de lux.

Abilitățile creative ale designerului se transferă din zona de modă spre decorul interior, păstrând însă aceleași valori. Brandul Armani Casa devine locul în care designerul își expune viziunea sa despre casă: un spațiu care asigură bucuria unei stări de bine, un spațiu în care te poți relaxa sau primi invitați într-o atmosferă de eleganță și bun gust.

Armani Casa acordă atenție modului în care spațiul este folosit și nimic nu este lăsat la voia întâmplării, fiecare detaliu exprimând subtil materialele sofisticate. La fel cum brandul de modă reușește să ofere mereu o experiență aparte, așa reușesc produsele Armani Casa să transforme orice spațiu în unul mereu elegant.

Colecția de tapete decorative Armani Casa

Elementele cheie din universul Armani sunt transferate pe tapete sofisticate, cu texturi și elemente vizuale luxuriante. Cu tematică precum natura, cultura orientală sau moda de lux, colecția de tapete Armani Casa este una exclusivistă ce conferă o alură inedită oricărui spațiu.

Elementele definitorii Armani sunt regăsite atât în modele cât și în materialele ce invocă strălucire și eleganță. Modele precum cele din gama Refined Structures sunt realizate folosind texturi similare cu broderiile delicate din colecțiile Armani Prive, ce caracterizează perfect imaginea Armani. Aceste texturi delicate sunt transpuse în întreaga colecție, fie prin materiale prețioase ce atrag jocul de lumini și umbre, fie prin motive naturale sau orientale.

Colecția de tapete decorative Armani Casa reușește încă o dată să demonstreze modul în care designerul abordează estetica: rafinat, sofisticat și minimalist, cu o eleganță demnă. Este o colecție deosebită, cu elemente grafice și texturi inedite ce se pretează în spații la fel de elegante.

Materialele folosite pentru realizarea tapetelor decorative sunt mătase, vinilin sau ramie, non țesute cu fire decorative metalice. Ramia contribuie la rezistența tapetului, prevenind deteriorarea în timp și conferă o strălucire delicată. Texturile elaborate și efectele metalice contribuie la o combinație armonioasă între design și materialul folosit.

Pentru a vedea texturile și detaliile inedite, te invităm în oricare dintre showroom-urile noastre din țară. Colecția de tapete decorative Armani Casa este disponibilă acum în România, în exclusivitate la Axelen.

 

Modelul Salome

Tapet model Salome - Giorgio Armani

Un tapet decorativ de lux, ce face parte din gama Precious Fibers, o gamă ce apelează la materiale luxuriante și la jocul de umbre și lumini pentru a crea o atmosferă unică. Acest model a fost inspirat de reflexiile luminii naturale pe suprafețele zgârie-norilor. Cu broderii de mătase în două nuanțe și fir metalic decorativ, acest model va avea ușoare schimbări de culoare odată aplicat pe perete. Modelul Salome este realizat în proporție de 65% din mătase și este disponibil în exclusivitate la Axelen.

Încearcă acest model în spații luminoase pentru a completa perfect ambianța. Contactează-ne pentru mai multe detalii despre acest model, sau întreaga colecție de tapete decorative Armani Casa.  

Modelul Fuji

Tapet model Fuji , colectia Giorgio Armani

Tapet model Fuji , colectia Giorgio Armani

Un model de tapet ce aduce în prim plan elementele definitorii ale culturii Japoneze – cireșii în floare, primăvara. La acestea sunt adăugate motive grafice structurale, pentru un design minimalist.  Designul floral se întrepătrunde cu forme geometrice riguroase, făcând trimitere la amestecul dintre lumea estică și cea vestică. Tapetul decorativ Fuji este realizat dintr-un material non țesut de vinilin, cu laminare metalică ce oferă un efect perlat.

Dacă îți dorești să creezi un design inedit, poți alege cu încredere acest model de tapet decorativ. Contactează-ne pentru mai multe detalii despre culori, mărime sau comandă.

Modelul Versailles

Tapet model Versailles, Giorgio Armani

Tapet model Versailles, Giorgio Armani

Tapet model Versailles, Giorgio Armani

Showroom Axelen – București

Face parte din gama Refined Structures și este un tapet decorativ inspirat din luxul pe care Louis al 14-lea l-a transpus în castelul Versailles. Modelul este realizat cu gândul la superbele grădini din jurul palatului, mai exact din stejarii regali, ce sunt realizați într-un stil fresco. Acest model este realizat din vinilin și este disponibil în 4 nuanțe diferite.

Modelul Versailles a fost folosit și în  Showroom-ul Axelen, din București. Dacă îți dorești un decor rafinat, te invităm să vezi întreaga colecție și să alegi modelul potrivit pentru tine.  

Modelul Belgravia

Tapet model Belgravia, Giorgio Armani

Acest model de tapet este unul inspirat din arhitectură, cu o serie de decorații și motive dinamice. Tapetul Belgravia urmărește conceptul “detaliului neașteptat”, în care fundalul este decorat în partea de sus și de jos cu un motiv contrastant. Acest tapet decorativ este unul care transpune perfect elementele cheie ale stilului Armani, în designul interior. Realizat 100% din vinilin non țesut, este disponibil în 4 nuanțe diferite, în exclusivitate la Axelen.  

Încearcă tapetul decorativ Belgravia pentru un decor rafinat, atât în spații de lucru, cât și de relaxare!

Colecția de tapete decorative Armani Casa concentrează filozofia liniilor simple și a proporțiilor perfecte, îmbogățite de materiale luxuriante și texturi elegante. Stilul distinctiv al fiecărei game reușește să combine armonios diferite motive și linii de design pentru a forma o atmosferă sofisticată.

Aida | Precious Fibers

Aida | Precious Fibers

Tapet Niagara | Graphic Elements

Niagara | Graphic Elements

Tapet Madeleine | Refined Structures

Madeleine | Refined Structures

Fiecare model de tapet aduce în prim plan viziunea despre frumusețe și eleganță a influentului designer. Efectele realizate cu ajutorul materialelor somptuoase și a tonurilor de auriu, gri, culoarea ivorie sau maro rezultă o colecție inedită, care emană rafinament. Calitatea superioară a materialelor fac din aceste tapete decorative, niște produse de decor de lux, iar rezultatul final va fi mereu unul peste așteptări.

Vino în oricare dintre showroom-urile noastre și descoperă întreaga paletă de modele ale colecției Armani Casa!

Axelen
Axelen

folie electrostatica geam

Lasa un comentariu