Cea mai importantă piesă de mobilier este parchetul

Avatar
axelen-parchet-boen-6

Dacă deja din titlu îți pui întrebarea dacă este într-adevăr așa, noi ne-am propus să te convingem în această postare că pardoseala este cheia unei amenajări reușite.

Fie că participi activ la renovarea/amenajarea casei tale sau ai apelat la specialiști în design de interior, alegerea parchetului potrivit pentru locuința ta poate defini întreg acest proces, așadar este imperios să cunoști câteva aspecte pentru a lua cea mai bună decizie.

Primordial în research-ul tău despre parchetul potrivit este utilitatea acestuia și anume cu ce dorești să “participe” în asigurarea unui trai simplu: să nu necesite îngrijiri speciale și mai ales să fie durabil. Când cumperi o podea din lemn va trebui așadar să alegi calitatea, inovația și respectul față de natură.

axelen parchet boen

Toate aceste deziderate sunt cuprinse în gamele de parchet oferite de compania Boen. Pe lângă estetică și funcționalitate, producătorii parchetului Boen sunt implicați activi în atenuarea schimbărilor climatice la nivel mondial. Ghidați pe modelul de business norvegian, renumit prin experiența în măiestrie și calitate, compania Boen aduce inovație în procesul de producție și reușește să aducă creativitate într-un domeniu în care tendințele sunt în continuă evoluție.

Colecțiile de parchet Boen sunt versatile și încorporează diversitatea naturii pentru a se potrivi stilului diferit al fiecărei persoane, al fiecărei case. De la aerul urban la farmecul rustic, parchetul va defini look-ul general al casei, fiind așadar cea mai importantă piesă de mobilier în jurul căruia se va clădi atmosfera casei și întregul proiect de amenajare al interiorului.

axelen-parchet-boen-2

Boen se comportă ca un consultant de stil pentru clienții săi și propune aceste colecții durabile dar și relevante pentru amenajările interioare în anii următori, un stil de viață conștient, în care îmbrățișezi rădăcinile și să găsești frumosul din imperfecțiuni.

axelen-parchet-boen-3

Specialiștii Boen au adus în producția parchetului și arta japoneză Kintsugi („tâmplărie de aur”) renumită prin tehnica de reparare a ceramicii sparte, metodă care tratează spargerea și reparația ca parte a istoriei unui obiect, în loc să ascundă aceste elemente, le scoate în evidență. Această metodă aduce un plus în experiența senzorială a utilizatorului, care atunci când atinge parchetul va simți imperfecțiunile lemnului și se va bucura de profunzimea naturii la el în casă.

De la culorile luminoase până la cele mai întunecate (Stejar brun brazilian, Elefant gri de stejar, Stejar ghimbir maro, stejar India gri, Stejar cald), culorile regăsite în parchetul Boen sunt cele de pământ, pădure și munți dar au și influențe coloristice inspirate din cultura asiatică. Integrarea elementelor din natură în locuință fac parte din trendul actual bazat pe întoarcerea la simplu, la natural, la esența vieții de odinioară.

axelen-parchet-boen-4

Parchetul Boen este recomandat amenajării locuințelor rezidențiale, birourilor, hotelurilor, spațiilor  comerciale, restaurantelor și altor spații publice.

Parchetul Boen este dublu sau triplustratificat și este pretabil pentru încălzirea prin pardoseală. Finisarea parchetului triplu stratificat se face cu uleiuri sau lacuri foarte rezistente la zgâriere sau șocuri mecanice și beneficiază de o protecție impermeabilă, stopează infiltrarea instantanee a lichidelor pe bază de apă în lemn. Are o structură stabilă, este rezistent la uzură și micro-zgârieturi, iar lacul ecologic îi oferă o durabilitate mai bună în timp.

axelen-parchet-boen-5

Pentru o amenajare unitară a încăperii, Boen oferă o gamă diversificată de plinte precum și accesorii pentru trepte (nas de treaptă).

axelen-parchet-boen-7

Pentru a vedea colecția de parchet Boen vă așteptăm în showroom-ul nostru din București, Bulevardul Unirii nr. 73, telefon: 021-32.64.647, 0752-148.143, 0749-070.795.

Summary
Cea mai importantă piesă de mobilier este parchetul
Article Name
Cea mai importantă piesă de mobilier este parchetul
Description
Primordial în research-ul tău despre parchetul potrivit este utilitatea acestuia și anume cu ce dorești să “participe” în asigurarea unui trai simplu: să nu necesite îngrijiri speciale și mai ales să fie durabil.
Avatar
Axelen Axelen

fototapet Daniel Geier axelen
axelen-parchet-lemn-masiv

Lasa un comentariu