Ce dulciuri vă plac și ce modele de tapet vi se potrivesc

Avatar

Haideți să ne jucăm! Căci joaca, chiar și pentru noi, oamenii mari, este o nevoie de care suntem mai mult sau mai puțin conștienți. N-o spunem noi, ci un studiu care a demonstrat că persoanele adulte care se joacă pot fi mai fericite, reușesc să se concentreze mult mai bine și sunt mai productive în activitatea lor.

Așadar, pe locuri! Fiți gata! Start!

V-ati gândit vreodată ca am putea asocia tipul de dulce preferat cu un model de tapet? Dacă nu, o putem face chiar acum. Răspundeți-vă în gând ce alegeți între ciocolata neagră, ciocolata cu lapte, macarons și bomboane și vedeți ce tip de personalitate sunteți și ce tapet vi se potrivește. Intrați în jocul nostru și vă garantăm o zi plăcută!

Ciocolata neagră

1280-dark-chocolate

Persoanelor care iubesc ciocolata neagră se pare că le place romantismul. Sunt persoane care adoră să citească lângă focul unui șemineu, să scrie poezii și scrisori. În același timp, sunt persoane atente la dietă, pragmatice și preferă obiectele și decorurile clasice.

Pentru iubitorii de ciocolată neagră considerăm perfect potrivite aceste modele de tapet de la Trussardi. Nuanțe sobre, modele clasice, numai bune pentru visat în pofta inimii.

Z5829

Z5845

Ciocolata cu lapte

slide_359488_4008550_free

Tot studiile arată că persoanelor care îndrăgesc ciocolata cu lapte le place… flirtul. Nu v-ați fi gândit la asta, nu-i așa? Aceste persoane iubesc bijuteriile, le place să fie răsfățate, sunt amuzante și râd mult. Sunt persoane active, ușor rebele, cu înclinație spre lucruri scumpe și iubitoare de tot ce este modern.

Perfecte pentru ele sunt alte modele de la Trussardi, un tapet din gama de lux, care le poate pune foarte bine în valoare personalitatea.

Z5858

Z5832

 

Macarons

macarons-6

Acele mici prăjiturele colorate sunt desertul ideal inventat în mănăstirile din Veneția dar făcute cunoscute de către Franța, țara iubirii, dragostei și a pasiunii. Persoanele care îndrăgesc acest tip de desert sunt considerate a fi speciale, cu gusturi fine și iubitoare de tot ce este neconvențional. S-ar părea că designerii și cei care activează în industria modei au o pasiune pentru acest tip de desert, fiind nelipsit de la petrecerile lor.

Fapt care ne facem să credem că și cei care au creat modelele de tapet de mai jos s-au inspirat din savoarea și coloritul celebrelor macarons.

 

448825

118503

 

 

Bomboanele și jeleurile

6736_Lots-of-candies-and-jellies-sweet-colour-moments

Despre persoanele care iubesc dulciurile în general și bomboanele în particular se spune că sunt persoane bune la suflet. Nu că celelalte n-ar fi! Doar că cei care preferă bomboanele și jeleurile par să fie mai înclinate mai mult spre a-și ajuta și înțelege semenii. Și pentru a iubi nemărginit animalele. Sunt persoane care iubesc viața și știu să se bucure de ea.

Un tapet în culori cu personalitate și unele cu model jucăuș sunt foarte potrivite pentru iubitorii de bomboane.

0,1

0,1

 

D

 

432435

Deci? Care dulciuri sunt preferatele voastre? Vă place tapetul propus? Sperăm că da, căci el beneficiază și de reduceri importante în următoarea perioadă.

Mai multe modele puteți găsi aici https://www.axelen.ro/tapet/tapet-promotie/

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu