Barbara Home Collection: Amenajări statement cu chef de viață

Axelen

Mulți dintre noi ne raportăm la casă ca la o extensie a personalității noastre, la care suntem atenți și pe care ne dorim să o îmbunătățim constant. Așa cum din când în cand apelăm la o frizură nouă pentru a aduce noul în viața noastră, și în locuință vine vremea pentru o schimbare.

Însă nu de fiecare dată putem apela la renovări complete. Astfel, tapetul este o alegere bună și o metodă eficientă de a modifica energia unei încăperi, iar atunci când e ales cu grijă, devine o declarație de stil. Dacă îți dorești un aer nou pentru casa ta, iubești culorile vii și print-urile îndrăznețe, cu semnificație, vei dori să afli mai multe despre noua linie de tapet Barbara Home Collection.

Colecția este realizată de productorul Rasch, unul din cei mai mari producători de tapet din lume, în colaborare cu vedeta germană Barbara Schöneberger, care s-a implicat activ în conceperea designului.

Brandul Rasch este cunoscut ca un reper din punctul de vedere al raportului calitate vs. preț – un tapet modern, accesibil și care se reinventează an de an.

Motto-ul lor, „Secretul vieții constă în căutarea frumuseții”, se reflectă din plin și în colecția Barbara Home, care adună modele geometrice în nuanțe vibrante, forme și texturi din natură.

De la triunghiuri, frunze, flori și până la dragoni, simbolurile folosite în colecția Barbara Home sunt puternice și pline de semnificație. Acestea vor adăuga un plus de personalitate și stil în orice încăpere, debordând de culoare și energie pozitivă.

Triunghiuri cu influențe etnice

Triunghiul este purtătorul a numeroase semnificații, printre cele mai puternice fiind echilibrul și armonia. Prin proporțiile sale perfecte, creează un spațiu de desfășurare pentru creativitate, gândire, meditație. Iată de ce e ideal pentru a personaliza un perete din living – locul în care familia și prietenii se reunesc la final de zi.

Colecția Barbara Home integrează triunghiul în printuri vivace cu influențe etno care invită la conversație. După cum poți observa, tapetul schimbă cu totul stilul încăperii și o face memorabilă.

Inspirație naturală

N-au fost trecute cu vederea formele și texturile create de natură, stilizate și adunate în combinații cu abordări diferite, care se pliază pe mai multe gusturi.

Tapetul cu frunze luxuriante în nuanțe aurii creează un aer intim și liniștitor, perfect pentru peretele dominant din dormitor.

Tapet Rasch colectia Barbara Schoneberger

Tapet motive florale. Cumpara-l online de aici.

Buchete romantice, parcă desprinse dintr-un atlas retro de botanică se grupează pe un fundal azuriu – o combinație visătoare, care arată bine atât în zona de zi (hol, salon), cât și în cea de odihnă (dormitor). Observă cât de firesc se armonizează cu celelalte culori și texturi din încăpere.

Tapet Rasch colectia Barbara

Model pe fundal albastru deschis, cu flori mari si detalii frumos pictate. Comanda online.

Dacă vrei să „evadezi acasă”, te vor inspira și modelele de tapet ce par pictate; te fac să te simți în inima pădurii sau la malul mării.

Vei remarca și inspirația asiatică – Seigaiha, valurile iconice în designul contemporan, ce inspiră la calm.

Sub semnul dragonului

Dacă nu îți este teamă să te joci în amenajările interioare și cauți un design de tapet care să iasă cu totul din tipare, printul cu dragoni vorbește tocmai pe limba ta.

În cultura orientală, dragonul este un motiv al prosperității, al aspirațiilor înalte, al puterii și excelenței. Îl vei regăsi în colecție, pe un fundal oranj care inspiră cu adevărat multă vitalitate.

Energia acestui design este foarte potrivită pentru amenajarea zonei de luat masa – așa fiecare dimineață va începe cu multă energie!

Model creat special de Barbara! Vezi tapetul pe site.

Am vorbit despre design, dar probabil vrei să știi mai multe și despre partea practică. Modelele Barbara Home sunt foarte rezistente, superlavabile și lasă peretele să respire, deci sunt potrivite pentru orice încăpere din casă. Tapetul este confecționat din spumă vinilică pe suport vlies (din fibre nețesute) – cel mai nou tip. Este stabil, se montează ușor, fără goluri la aplicare, și se îndepărtează la fel de simplu, în cazul în care vrei să reamenajezi sezonul viitor.

Așadar, colecția Barbara Home de la producătorul german Rasch ar putea fi manifestul amenajărilor tale interioare de anul acesta.

Abia așteptăm să vedem care sunt ideile tale. Îți dorim multă inspirație!

Axelen
Axelen

Lasa un comentariu