Arhitectura italienească la tine acasă, printr-o colecție inedită de tapet de la Zambaiti

Avatar

Cum ar fi să te trezești în fiecare zi într-un loc care să te transpună instataneu în frumoasa Italia? Imaginează-ți cum te-ai simți dacă ai avea, la tine acasă, decoruri italienești inedite, culori și forme menite să-ți transforme zilele în unele mai bune. Ce ai zice dacă ți-am spune că acest lucru este absolut posibil prin simpla decorare a pereților cu tapet în casa ta?

Te invităm să descoperi Project, noua colecție de tapet de la producătorul Zambaiti Parati, care celebrează spiritul italian printr-o varietate de modele bogate în arhitectură, jocuri de lumină și stropi de culoare.

Astfel, dacă intenționezi să creezi un spațiu animat, viu colorat și inedit, ai ajuns unde trebuie, căci noua colecție de la Zambaiti Parati îți oferă exact ce ai nevoie.

Ignifuge, hidrofuge, fonoabsorbante și ecologice – patru substraturi într-o singură colecție

Dacă ești în căutarea unui tapet inedit nu doar prin modele, ci și prin calitățile sale, colecția Project reunește patru substraturi inedite, menite să transforme tapetul într-unul sustenabil și durabil, cu performanțe diferite și inedite, adaptabile oricăror nevoie.

Astfel, fie că intenționezi să îți montezi un tapet sigur în privința incendiului, fie că ești în căutarea unuia pretabil pentru zonele mai umede, ai ajuns unde trebuie.

Calitățile tapetului din colecția aceasta sunt date de posibilitatea de a fi realizate astfel: pe suport natural, pe suport de vinil, rezistente la apă sau acustice. Astfel, modelele sunt personalizabile atât ca dimensiuni, cât și în ceea ce privește caracteristicile alese pentru tapet

Clasele de foc sunt B-s1, d0 sau B-s2, d0, ceea ce înseamnă că tapetul din colecție este unul încadrat ca fiind „dificil de aprins”.

Nu în ultimul rând, pe lângă calitatea excepțională și durabilitatea tapetului, modelele din această colecție sunt unele potrivite oricăror proiecte de interior, de la cele mai rafinate și până la cele mai simple. Ilustrațiile sunt unele bogate în originalitate, iar printurile sunt unele de calitate premium, care respectă principiul avangardismului.

Descoperă și alege unul dintre modelele de tapet de la Project, care pot fi personalizate pe dimensiuni și diferite tipuri de substrat după bunul tău plac: https://bit.ly/Project-by-Zambaiti-AXELEN.

Avatar
Axelen Axelen

Lasa un comentariu