5 idei de redecorare a mobilierului

Axelen

Mobila din bucatarie este deteriorata? Masa din living a devenit obiectul preferat de joaca al copiilor si este plina de zgarieturi? Sau pur si simplu doresti sa imbunatatesti aspectul unei piese mai vechi de mobilier? Poti face asta simplu si rapid cu ajutorul autocolantului pentru mobila de la producatorul german d-c-fix.

Poti alege din zeci de modele cu aspect de lemn de cires, stejar, nuc, mahon sau din modelele excentrice cu aspect de piele de animale sau pene de bibilica. Foliile autocolante pentru mobilier se achizitioneaza la rola, dar pot fi taiate foarte usor la dimensiunea dorita si lipite pe orice suprafata care este perfect neteda si lucioasa.

Iti prezentam 5 idei de redecorare a pieselor de mobilier, cu un buget redus si ceva indemanare:

1. Mobilier decorat cu autocolant cu aspect de lemn

Foliile d-c-fix se pot lipi usor pe orice suprafata care este neteda si lucioasa (suprafata sa nu fie poroasa- in acest caz ea trebuie tratata cu un grund special), asa ca poti de exemplu, sa schimbi infatisarea mobiliei de bucatarie folosind o folie cu aspect de mahon, stejar, cires sau, de ce nu, lemn alb. Un metru liniar dintr-un astfel de autocolant costa 7.5 lei (la latime de 45 de cm), astfel ca poti cumpara o rola de 15 m lungime si 45 de cm latime cu 112.5 lei.

Mobila de bucatarie decorata cu autocolant lemn alb

Mobila de bucatarie decorata cu autocolant cu aspect de lemn alb.

Masa reconditionata cu autocolant cu aspect de lemn.

Masa reconditionata cu autocolant cu aspect de lemn. Vezi un model asemanator aici.

2. Mobilier decorat cu autocolante speciale

Daca iti doresti ceva mai special sau extravagant, ia in considerare sa decorezi o piesa de mobilier cu autocolant special: cu model de piele de zebra, girafa sau pene de bibilica. De exemplu lipeste un astfel de autocolant pe partea interioara a unei biblioteci, pe lateralul unei mese sau daca suprafata iti permite, pe sezutul si spatarul scaunelor.

Mobilier decorat cu autocolant cu aspect de pene de bibilica.

Mobilier decorat cu autocolant cu aspect de pene de bibilica. Cumpara online aceasta folie de aici.

Masa decorata cu autocolant cu aspect de piele de girafa.

Masa decorata cu autocolant cu aspect de piele de girafa. Cumpara online aceasta folie de aici.

Scaun decorat cu autocolant cu model piele de zebra

Scaun decorat cu autocolant cu model piele de zebra. Cumpara online acest autocolant de aici.

3. Realizati o oglinda cu ajutorul foliei autocolante

O alta folie autocolanta deosebita este cea cu efect de oglinda. Ea poate fi lipita pe suprafete netede, curate si lucioase, de exemplu pe usa unui dulap de pe hol sau dormitor, pe usa unui sertar din baie sau poti realiza cu ea o oglinda incastrata intr-o rama de tablou. In acest fel nu trebuie sa iti faci probleme ca o oglinda asa de mare s-ar putea sparge si rani pe cineva. Ai in vedere insa ca aceasta folie nu reflecta imaginea in proportie de 100%, asemenea oglinzii, astfel ca nu te poti folosi de ea pentru a te machia, de exemplu.

Oglinda realizata din folie autocolanta cu aspect de oglinda.

Oglinda realizata din folie autocolanta cu aspect de oglinda. Cumpara online aceasta folie autocolanta de aici.

4. Mobila cu aspect metalic

Potrivite mai ales in decoruri minimaliste sau industriale, piesele de mobilier cu aspect metalic pot fi obtinute si cu un buget mai redus, folosind folii autocolante d-c-fix. Lipeste un autocolant cu aspect de tabla striata sau cu mici cercuri, pe lateralele mesei de lucru din bucatarie sau pe unul dintre dulapuri si vei aduce un suflu modern camerei.

Masa de lucru decorata cu autocolant cu aspect metalic.

Masa de lucru decorata cu autocolant cu aspect metalic.

5. Mobilier cu autocolant catifelat

Pentru un decor cald si primitor poti decora de exemplu tablia de lemn din spatele televizorului cu autocolant cu aspect de catifea. Poti cumpara acest autocolant in nuante de verde, rosu, albastru si negru, in functie de efectul pe care doresti sa il realizezi in camera.

Lipeste autocolant cu aspect de catifea rosie pe placi de lemn sau pal montate pe perete.

Lipeste autocolant cu aspect de catifea rosie pe placi de lemn sau pal montate pe perete. Comanda online acest model de autocolant.

Daca iti plac aceste idei, dar crezi ca necesita multa indemanare iti oferim mai jos un video cu instructiunile de montaj pentru aceste folii autocolante, ca sa te convingi singur ca ai nevoie doar de motivatie.

 

Comanda online folii autocolante decorative la promotie de la Axelen.

Axelen
Axelen

Tapet cu flori rosii

Lasa un comentariu